logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Program do wyświetlania danych z PC na Dell Axim X50V przez USB?

carefree 08 Lip 2007 07:26 2276 3
REKLAMA
  • #1 4060945
    carefree
    Poziom 17  
    Ocena: 8
    Witam. Jakis czas temu bawilem sie w "wyswietlacz LCD 4x20" jako zrodlo informacji o moim komputerze. Kiedy szukalem informacji znalazlem w Google kawalek tekstu, ze jest program, ktory potrafi przez port USB wyswietlic dane na palmtopie. Napewno trzeba zainstalowac na nim program. Problem w tym ze za nic w swiecie nie moge teraz znalezc takiej informacji. Czy ktokolwiek z was wie cos na ten temat? Co to za program? Moze jakies linki na strony? Posiadam Dell Axim X50V. Z gory dziekuje i czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 4061152
    Platon
    Poziom 42  
    Ocena: 170
    "Dell Axim X50V" to nie palmtop, tylko pocketpc. Szukaj PalmOrb - znajdziesz pluginy do roznych programow obslugujacych LCD.
  • REKLAMA
  • #3 4062970
    carefree
    Poziom 17  
    Ocena: 8
    Hmmm... Bylo by fajnie, tylko ze ten program chyba nie chodzi na Windows Mobile, a na Palm OS. Ma ktos jeszcze jakies pomysly?
  • #4 4088282
    Qrras
    Poziom 1  
    Testuje właśnie coś takiego, programik to SideWindow, bez problemu znajdziesz go na PocketGear, możesz ściągnać wersje shareware, wtedy po kilku minutach sie zawiesza obraz na pda i trzeba ponownie włączyć program(przynajmniej u mnie tak było), ale możesz też zapłacić niecałe 15$(tak też właśnie zrobiłem). Zrobiłem sobie do tego w samurize takie zestawienie liczników i wszystko ładnie wyświetlam na PDA Asus MyPal A620 z windows mob 2003. Leżało to takie w biurku i się kurzyło, a jednak do czegoś się przydało :) poważnie zastanawiam się nad włożeniem tego do kompa na front panel, ale wszystko zależy od długości wtyczki kabla do niego,której jeszcze nie znam,a używam z podstawką,bo nie wiem czy się zmieści.
REKLAMA