logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Błąd CRC przy kopiowaniu pliku skrzynka odbiorcza.dbx

Zooropa 08 Lip 2007 16:33 3288 4
REKLAMA
  • #1 4062254
    Zooropa
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Witam.Mam problem z kopiowaniem pliku skrzynka odbiorcza.dbx w programie Outlook Express 6.Wyskakuje mi błąd CRC.Mam ten problem tylko z tym plikiem,pozostałe są ok.Da się go jakoś naprawić,czy skopiować,albo odzyskać dane z iadomościami? Ciekawe jest to,ze jak pracuje w Outlooku to nie zgłasza mi błędów z tym plikiem,a wszystkie maile mam dostępne.Nie mogę go skopiować,zgłasza ten błąd gdzieś przy 56% kopiowania.
  • REKLAMA
  • #2 4062392
    md
    Poziom 41  
    Ocena: 789
    W programie Outlook, a dokładnie w Folderach osobistych, utwórz nowy folder no. Kopia Odebrane. Przechodzisz do skrzynki odbiorczej, zaznaczasz wszystkie wiadomości, a potem prawy klawisz myszki i "kopiuj do folderu". Wszystkie wiadomości powinny się znaleźć w nowo utworzonym folderze "Kopia Odebrane". Wystarczy je skopiować i zmienić nazwę na "skrzynka odbiorcza.dbx" lub bez zmiany nazwy zaimportować do innego programu pocztowego.
  • REKLAMA
  • #3 4062468
    powerm
    Poziom 23  
    Ocena: 43
    Skrzynka prawdopodobnie jest w polowie skopana a nowe maile dopisuja sie bez problemu. Naglowki poczty ktora widzisz pewnie swobodnie mozesz przegladac ba moze sie nawet okazac ze wszystkie maile przeczytasz (wlacznie z zalacznikami) bo blad jest akurat w miejscu teoretycznie skasowanym (tak wlasciwie to Outlook kasuje tylko naglowek.
    Popieram sposob kolegi skopiuj poczte do innego miejsca pod Outlookiem
  • REKLAMA
  • #4 4065076
    Murdoc84
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    To ja zadam moze i glupie pytanie, a miales Outlooka wlaczonego w tym czasie czy wylaczonego, bo jesli byl wlaczony to normalka jezeli wylaczony to juz inne piwo :)
  • #5 4308580
    stasio-
    Poziom 10  
    Witam... ja dołączę sie do problemu mam Outlooka 2003 i przy uruchamianiu programu pisze mi ze plki z pocztą wykazuje bład CRC i się program zamyka i nie można nic zrobić, ktoś ma pomysł na rozwiązanie tego problemu?
REKLAMA