logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nissan Mid-Line na wyświetlaczu "Security"

rusiek 11 Lip 2007 13:48 2249 3
REKLAMA
  • #1 4071502
    rusiek
    Poziom 15  
    Ocena: 24
    Mam pytanie do szanownych kolegów zajmujących się radiami samochodowymi. Orginalne radio jak w temacie nie da się uruchomić wyświetla napis Security. Samochód z tym radiem został kupiony w komisie, radio temu właścicielowi nigdy nie działało, niewiadomo więc czy nie było przełożone z innego auta (zabespieczenie NATS).
    Właściciel posiada do tego radia kartę kodów z numerem seryjnym radia który się zgadza z numerem wybitym na radiu.
    Wracając do sprawy która mnie interesuje w tej chwili -
    -czy, zakładając że radio jest od tego samochodu, możliwe jest w tym modelu że odblokuje się on po czasie, jeżeli tak to ile maksymalnie trzeba czekać w takim nissani na możliwość ponownego wpisania kodu,
  • REKLAMA
  • #2 4072660
    adrian1201
    Poziom 29  
    Ocena: 413
    napisz jakie to radio producent model
  • REKLAMA
  • #3 4073026
    pkhenr
    Poziom 32  
    Ocena: 199
    albo zostało wbite za dużo złych kodów i wtedy przynjmniej trzeba wyjąć i zostawić na stole pod napięciem na dłużej ,chyba że wycieczka do Hiszpani bez gaszenia silnika albo kombinacja przycisków daje drugą szanse (i to jest dośc prawdopodobne ) ,ale tak jak kolega wspomniał to typ radia wszystko powie
  • #4 4073653
    rusiek
    Poziom 15  
    Ocena: 24
    Ta jest Blaupunkt.
    W grę wchodzi wszystko, za dużo wbitych kodów i podmiana radia przez sprzedającego. Nie mogę znaleźć rozrysowanych pinów kostek tego radia żeby podłączyć go na stole. Czułbym się pewniej gdybym wiedział, ze po zostawieniu włączonego radia nz czas wycieczki do Hiszpanii radio zechce przyjmować kod.
REKLAMA