Posiadam tuner Digital 4100. W celu aktualizacji softu, sciagnalem sobie soft, program CPUUpgrade 1.0.7 i samodzielnie wykonalem kabelek null-modem. Wsio robilem wg instrukcji, jednak po podlaczeniu zasilania na monitorze moge przeczytac tylko Connecting, na wyswietlaczu tunera pokazuja mi sie nieustannie wirujace kreski. P uruchomieniu bez proby softowania pokazuja sie one na jakies 2-3 sekundy. Wnioskuje wiec ze komp widzi tuner i odwrotnie. Jednak nie moge zrobic nic.
ostalem ynk ze musze kabelek udoskonalic i wyprowadzic mase z pinu 5, na obudowe wtyczki. I tak zrobilem. Problem jednak pozostal i nie wiem co robic. Mozliwe ze wina jest moja, tuner programowany byl juz kilka razy, jednak nie przeze mnie. Ja sie zabralem do tego po raz piewszy. Bede wdzieczny za pomoc
ostalem ynk ze musze kabelek udoskonalic i wyprowadzic mase z pinu 5, na obudowe wtyczki. I tak zrobilem. Problem jednak pozostal i nie wiem co robic. Mozliwe ze wina jest moja, tuner programowany byl juz kilka razy, jednak nie przeze mnie. Ja sie zabralem do tego po raz piewszy. Bede wdzieczny za pomoc
Konto firmowe: