Witam! Posiadam pralkę polar diana P-565 E od 14 lat
Po 3 drobnych wymianach "pompki wodnej, kołnierza oraz pasa klinowego". Mam takie pytanko jak pralka ma pełny załadunek w bębnie to przywirowaniu trochę wolniej wiruje- dzieję się coś jak tak często bywa, uszkadza to silnik ?? czy to normalne, że tak w starych POLARACH tak bywa.. Jeszcze drugie pytanko... Też dotyczy wirowania.... Przy praniu 1/3 lub 1/2 (chodzi o załadunek) na wirowaniu zawsze się piemieszcza, a czasami bardzo
Nic się chyba nie dzieje jak tak skacze prawda ?? Nic nieuszkadza. Mam Taką nadzieje. Moja żona przez to wirowanie na 1/3 załadunku pralki oraz wirowanie w pełnym załadunku uszkodzila programator bo ciągle nastawiala na nowo wirowanie na wlonczonej pralce- jak skakala i wolno wirowala. Wczoraj właśnie wkręcilem nowy no i spox. Pytam się aby się upewnić i proszę bardzo o odp. Dziękuję .. POLAR 09
Porządnego Polaka uprasza się o korzystanie z przycisku "Pisownia" przed wysłaniem postu. Błędy ortograficzne nie będą tolerowane.
Interpunkcja sie też kłania!
[_P_]
Porządnego Polaka uprasza się o korzystanie z przycisku "Pisownia" przed wysłaniem postu. Błędy ortograficzne nie będą tolerowane.
Interpunkcja sie też kłania!
[_P_]