logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki telefon na abonament do 300 zł w Orange wybrać? SE w800i czy SE w200i?

robinn1 16 Lip 2007 16:48 3092 9
REKLAMA
  • #1 4086769
    robinn1
    Poziom 2  
    Witam.
    Kończy mi sie umowa na stary telefon. Chciałbym kupić nowy. Niestety nie jestem nabierząco w telefonach... . Jaki telefon polecacie ? Moge dać max 300 zł, (telefon na abonament)... .
    myślałem nad telefonem SE w800i (nie ma trybu głośnomówiącego) albo se w200i (nie ma bluetootha) ......
    Jaki polecacie telefon ? Może jakies inne?
    Kupuję w Orange.
    Proszę o odpowiedź
    Dzięki
  • REKLAMA
  • #2 4086793
    adrianw
    Poziom 24  
    Ocena: 25
    Najlepiej i najszybciej będzie jak późjdziesz do przedstawiciela ORANGE i poprosisz o ofertę, wpiszesz co i za ile CI oferują a ludzie Ci pomogą wybrać coś ludzkiego z tej listy. Natomiast jaka kolwiek polemika nie znając oferty wydaje mi się bezsensowna. Co z tego że napisze że bierz K800i jak oni powiedzą 600zł albo nokia 6233 za 400zł, najepiej idź do ORANGE lub zadzowń na infolinię i napisz co i za ile . Ewentualnei spytaj się o ofertę bez telefonu, bo niekiedy lepiej wziąść dodatkowe minuty bez telefonu (umowa krótsza) a telefon kupić w komisie. Często tak jest masz niski abonament np. proponują k800za 600zł a w komisie możn kupić nawet 1 , 2 dniowy za 800zł. To są ceny przykładowe. Jaka kolwiek informacja dokładna może być tylko jak podasz co Ci oferują.
  • REKLAMA
  • #3 4086794
    Jacek Eltronix
    Poziom 20  
    Ocena: 12
    czesc,
    najpierw zapytaj w Orange,jakie telefony ci moga zaproponowac przy wybranym abonamencie-zaleznosc jest taka ,ze czym drozszy abonament,tym lepsze(w sensie ceny wolnorynkowej)i tansze telefony.
    napisz co ci zaproponowali i wtedy mozemy pomoc w wyborze w zaleznosci od parametrow,jakie ma ten telefon spelniac.
    pozdrawiam
  • #4 4086795
    ostry2105
    Poziom 21  
    Ocena: 7
    w800 ma glosnomowiacy
  • #5 4086825
    robinn1
    Poziom 2  
    bardzo dziękuje za takie szybkie odpowiedzi :) , jutro przejdę się do orange, i popytam co i jak i napiszę na forum :)
    jeszcze raz dzięki za szybką odpowiedź
  • REKLAMA
  • #6 4086907
    fido
    Poziom 26  
    Ocena: 132
    ja majac abonament na tel 50zl poczekalem do konca umowy nie podpisywalem wczesniej, i po odliczeniu punktow profit dostalem od nich juz po podpisaniu umowy na dwa lata telefon nokie e50 za 120zl to bylo gdzies ok listopad grudzien w zeszlym roku
  • #8 4087973
    fokus73
    Poziom 27  
    Ocena: 15
    Tak się zastanawiam czemu chcesz wybrać abonament ? Chcesz więcej płacić za rozmowy ? Chyba ze jest taki abonament zeby rozmowy były po np. 0,30 zł to wtedy też jestem za abo a jeśli mam płacić 0,60 albo 0,70 za minute w sieci to dziękuje, wolę pozostać przy karcie.
  • REKLAMA
  • #9 4088023
    Rubik
    Poziom 15  
    Ocena: 16
    Nie jest to zadna reklama ale póki co najtaniej rozmawiać można w mbanku tylko telefony mają nie ten tego. Jak wejść najtaniej i uczciwie w posiadanie wybranego fona?? Pozdro RUBIK
  • #10 4088040
    piotr96361
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    Dobrywieczor :sm9: ,ja mam Nokie 6103 w Orange,ma ona bluetootch,glosnomowi,no i uwazam ze jest poreczna,napewno nie zaplacisz za nia 300 zl.-zalezy od abonamentu jaki sobie wezmiesz,a w ogole to wedlug mnie jezeli skonczyla ci sie stara umowa,to przy przedluzaniu masz prawo dostac telefon w cenie promocyjnej-liste telefonow popros u sprzedawcy.I zalatwione.Powodzonka :spoko:

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje telefonu na abonament w Orange do 300 zł, rozważając modele SE w800i i SE w200i, które mają odpowiednio brak trybu głośnomówiącego i brak Bluetootha. W odpowiedziach zaleca się najpierw skontaktować się z Orange, aby poznać aktualną ofertę telefonów dostępnych przy wybranym abonamencie, ponieważ ceny i dostępność modeli zależą od wysokości abonamentu. Sugeruje się również rozważenie zakupu telefonu poza abonamentem lub w komisach, co może być korzystniejsze cenowo. Wskazano, że SE w800i posiada tryb głośnomówiący, co może być istotne dla użytkownika. Pojawiły się także propozycje innych modeli, takich jak Nokia 6103 z Bluetooth i trybem głośnomówiącym, czy Nokia E50, które można nabyć w promocjach przy przedłużaniu umowy. Dyskusja porusza także kwestie opłacalności abonamentu w porównaniu do kart prepaid oraz możliwości zamówienia telefonu przez internet w Orange z lepszymi warunkami minut. Podsumowując, kluczowe jest poznanie oferty Orange dla konkretnego abonamentu i dopasowanie telefonu do wymagań funkcjonalnych oraz budżetu.
REKLAMA