Witam wszystkich na forum
. Od razu mowie ze , ze mnie zaden elektronik
, slyszalem o jakis watomierzach ktore sie podlacza do gniazdka a przykladowo listwe od komputera do watomierza ktory jest podlaczony do gniazdka czyli szlo by to tak listwa zasilajaca < watomierz < gniazko ( chyba dobrze slyszalem
) , i chcialbym Was o takie cos zapytac , czy wogule istnieje
( bo moze i zle slyszalem ) , jaka ma skale tzn od ilu mhz do ilu mhz , do ilu mhz taki watomierz by sie pomylic mogl ...
Chodzi mi zebym sobie mogl w miare latwy spobob ;f zmierzyc ile mi pobiera naprzyklad komputer watow na godzine =]
A pasowal by mi taki watomierz od skali 1mhz - 1500 mhz , do kwoty 150 zl , oczywiscie tak jak wspomnialem ja sie nie znam wogule , bo z tego co widzialem po sklepach to widzialem troszke inne watomierze , wiec prosze o Wasze propozycje ewentualnie gdzies mnie poprawcie jesli sie myle . I jak mozna prosic to prosze o dobre wyjasnienie . Z gory serdecznie dziekuje ;]
Chodzi mi zebym sobie mogl w miare latwy spobob ;f zmierzyc ile mi pobiera naprzyklad komputer watow na godzine =]
A pasowal by mi taki watomierz od skali 1mhz - 1500 mhz , do kwoty 150 zl , oczywiscie tak jak wspomnialem ja sie nie znam wogule , bo z tego co widzialem po sklepach to widzialem troszke inne watomierze , wiec prosze o Wasze propozycje ewentualnie gdzies mnie poprawcie jesli sie myle . I jak mozna prosic to prosze o dobre wyjasnienie . Z gory serdecznie dziekuje ;]