logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[POSZUKUJĘ] Spawanie plastiku - Kraków

SanceS 18 Lip 2007 08:40 6953 6
REKLAMA
  • #1 4091278
    SanceS
    Poziom 22  
    Ocena: 48
    Witam,
    złamała mi się rączka od bindownicy kanałowej, wykonana jest z ciekawego plastiku, z wiórkami metalowymi w środku. Pracuje ona w dość dużych siłach, jest krucha, nieplastyczna. Klejenie przyniosło rezultat na krótko - po 2 miesiącach rączka znów się rozleciała.
    Poszukuję kogoś kto mógłby ją trwale połączyć w okolicy Krakowa na przykład przez zespawanie na gorąco. Czy znacie może jakiś solidny punkt takich usług w Krakowie. Przewertowałem książkę telefoniczną i panoramę firm- bez rezultatu.

P.S. Jest to rączka od bindownicy kanałowej CH3000 może ma ktoś taki element?

Serdecznie dziękuję za pomoc
    Darek
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 4091534
    daduszeryf
    Poziom 28  
    Ocena: 212
    Cześć.Niepotrzebnie ją kleiłeś trzeba było od razu zespawać jeśli znajdziesz kogoś kto spawa plastiki to może się nie zgodzić przez to że wcześniej była klejona.Mak kolegę który to robi nie wszystkie plastiki dają się spawać.
  • REKLAMA
  • #3 4091720
    SanceS
    Poziom 22  
    Ocena: 48
    Klej odchodzi bardzo latwo, wiec można wyczyścić. Można prosić namiary na tego spawacza :) ?
  • #4 4091742
    daduszeryf
    Poziom 28  
    Ocena: 212
    Cześć.Ja mieszkam w Zambrowie to trochę daleko.Mogę Ci opisać jak to się robi.
  • REKLAMA
  • #5 4109791
    Tomasso1
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Spróbuj tu:

Moto Plastik
    ul. Ciołkowskiego 12 (od Jasnorzewskiej, od Lublańskiej)
    Czynne od 8 do 16
    Tel. +48 12 4138845

Gość spawa plastiki samochodowe, ale może i z Twoim sobie poradzi.
  • REKLAMA
  • #6 4158408
    soloserwis
    Poziom 2  
    Ocena: 4
    mogę ci to zespawać
    MULTIPUNKT
    Niepołomice, Rynek 20
    czynne 9-16
    GG: 258407
  • #7 8744922
    deos
    Poziom 10  
    Polecam u nich autogamma robilem juz wiele razy i jestem zadowolony

Nie będą tolerowane przypadki wykorzystywania archiwalnych tematów w celu zdobycia dodatkowych punktów, poprzez ich odświeżanie i dopisywanie treści nie wnoszących nic nowego do tematu.
    [_P_]

Podsumowanie tematu

✨ Złamanie rączki bindownicy kanałowej wykonanej z plastiku z metalowymi wiórkami wymaga trwałego połączenia, gdyż klejenie okazuje się nietrwałe. Rączka pracuje pod dużymi siłami i jest krucha, co wyklucza standardowe metody naprawy. Zalecane jest spawanie plastiku na gorąco, jednak nie wszystkie tworzywa da się w ten sposób łączyć, a wcześniejsze klejenie może utrudnić spawanie. W Krakowie wskazano kilka punktów oferujących spawanie plastiku, m.in. Moto Plastik przy ul. Ciołkowskiego 12 oraz MULTIPUNKT w Niepołomicach. Usługi te specjalizują się głównie w spawaniu plastików samochodowych, ale mogą podjąć się naprawy rączki bindownicy. W dyskusji pojawiła się także rekomendacja firmy Autogamma jako sprawdzonego wykonawcy spawania plastiku.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA