logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić wyświetlacz do MP4 SGP-T1 2GB Black Storm?

jarek92 20 Lip 2007 14:39 5475 5
REKLAMA
  • #1 4098501
    jarek92
    Poziom 19  
    Ocena: 9
    gdzie kupić wyświetlacz do mp4.
    Witam!
    Miałem wypadek związany z Mp4 Potłukła mi się szybka i zarazem wyświetlacz czy by można gdzieś kupić taki wyświetlacz.
    MP4 SGP-T1 2GB Black Storm

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

• REKLAMA
  • #2 4105681
    hubertssss
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    witam
    nie za bardzo sie opłaca kupno takiego nowego wyświetlacza w większości przypadków cena jest zbliżona do nowego odtważacza najlepiej będzie poszukać uszkodzonych z dobrym wyświetlaczem bo ludzie sie pozbywają bo nie mają co z tym zrobić :)
    ps. pięknie sie rozbił wyświetlacz (wspaniały kwiatek)
  • REKLAMA
  • #3 4292225
    rafik
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    Witam
    ja mam taki sam odtwarzacz tylko że mi pękła szybka wyswietlacz jest oki, patrzyłem na allegro ale lipa narazie nic nie znalazłem
    wymiary szybki 42mm szrokość x 55mm wysokoś może ktoś wie gdzie można takową kupić.
    Z góry dziekuje za pomoc
    Pozdrawiam
    Rafikbb
  • REKLAMA
  • #4 4327180
    rafik
    Poziom 12  
    Witan

Niestety tej szybki do tego modelu nie było na allegro, ale udało mi się kupić od sprzedawcy który sprowadza i naprawia te modele MP4 koszt 15 zł za szybkę, a jesli chodzi o wyświetlacz to również powinien miec. Jarek92 podaje ci kontakt z tym panem Allegro(_at_)poczta.okay.pl może uda ci sie coś załatwić.
    Pozdrawiam
    rafikbb
  • REKLAMA
  • #5 5323753
    Błażej1993
    Poziom 10  
    Siemka mam problem z kupnem wyświetlacza do mp4. Szukam osoby która wie gdzie można coś takiego znaleźć. Firma mp4 to RAVO. Jeśli wie cos ktos o takim sprzęcie dajcie znać nr.gg 247844. Z góry dziękuje:)

Pozdro :)
  • #6 5424250
    MEDIASHOP
    Poziom 18  
    hubertssss napisał:
    witam
    nie za bardzo sie opłaca kupno takiego nowego wyświetlacza w większości przypadków cena jest zbliżona do nowego odtważacza najlepiej będzie poszukać uszkodzonych z dobrym wyświetlaczem bo ludzie sie pozbywają bo nie mają co z tym zrobić :)
    ps. pięknie sie rozbił wyświetlacz (wspaniały kwiatek)

dokładnie...
REKLAMA