Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Schemat do kombajnu Bizon Z056

IREKG 29 Jul 2007 09:14 42303 11
Wago
    IREKG
    Level 19  
    Poszukuję schematu instalacji elektrycznej do tej maszyny.
  • Wago
    @@Kamil@@
    Level 16  
    Dołanczam sie mi tez jest potrzebny i nigdzie nie moge znaleść !!
  • Wago
    @@Kamil@@
    Level 16  
    Ten schemat od zo58 mam tylko chcialbym mieć typowo od zo56.
    Apollo1311
    Level 2  
    Witam
    ktoś w jaki sposób podłączyć silnik wycieraczek by wyłąńczał się w skrajnym położeniu. Kabina do Z)56
    Sobus007
    Level 11  
    witam ! sory ze troche nie na temat ale moze ktos sie orientuje
    odnosnie hydrauliki przy bizonie , mam problem z ukladem kierowniczym
    ciezko sie kieruje . pompa hydrauliki nowa, rozdzielacz obrotowy orbitrol tez , dzielnik przeplywu tez nowy .uszczelniacze na silowniku wymienione
    zwrotnice po remoncie ,cisnienie po wkreceniu zegara nawet 100 atmosfer a nie mozna skrecic prosze o pomoc. z gory dzieki !
    lukbold
    Level 2  
    hmm ja rozbierałęm orbitrol ( uszczelniałem) i wpadł mi śmieć przy składaniu i cięzko było skręcić w lewo ( w prawo ok). a drugie co może być wg sąsiada to ten dzielnik strumienia oleju przytarty (choc podobno masz nowy ale nie zaszkodzi wykrecic korek od przodu i spróbować czy rusza sie w nim tłoczek
    @@Kamil@@
    Level 16  
    Ja mam inny problem i nie wiem jak to rozwiązać a chodzi o regulacje targańca co sezon urywa wałek główny w hedrze na samym końcu tam gdzie zakręca się kieł... i nie wiem jak wyregulować ten targaniec zęby to nie rwało targaniec jest nowy i te przeguby wkręcane tez przy wymianie wzorowaliśmy się jak było od nowości tamten 18 lat chodzi a teraz rwie co sezon nowy wałek ...proszę o pomoc
    misiek5696
    Level 1  
    IREKG wrote:
    Poszukuję schematu instalacji elektrycznej do tej maszyny.
    rowerek
    Level 12  
    gdyby miał ktoś schemat instalacji elektrycznej do bizona to bardzo bym prosił o przesłanie na grubcio301(malpa)wp.pl
    martin_s83
    Level 11  
    @@Kamil@@ wrote:
    Ja mam inny problem i nie wiem jak to rozwiązać a chodzi o regulacje targańca co sezon urywa wałek główny w hedrze na samym końcu tam gdzie zakręca się kieł... i nie wiem jak wyregulować ten targaniec zęby to nie rwało targaniec jest nowy i te przeguby wkręcane tez przy wymianie wzorowaliśmy się jak było od nowości tamten 18 lat chodzi a teraz rwie co sezon nowy wałek ...proszę o pomoc

kolego też tak miałem to nie jest wina ustawienia to poprostu wada producenta ja kupiłem wałek dłuższy rekordowski z kołem i przesunołem do gardzieli mocowanie wystarczy wyciąść kontownik i przyspawać i teraz od kilku lat mam spokuj a takto nieraz dwa w ciągu dnia mi sie zdażyło wymienić a nieraz przechodziło sezon i w nowym wszystko sprawdzone a tu w pierwszy dzien wałek sie ukreca :/ szok nerwy ale już mam spokuj :]