logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Instalacja NFS Most Wanted - błąd po zaakceptowaniu warunków

krzysiek91 15 Sie 2007 22:18 1085 5
REKLAMA
  • #1 4181989
    krzysiek91
    Poziom 14  
    Ocena: 4
    Witam,

mam problem z instalacją gry nfs most wanted, po zaakceptowaniu warunków wyskakuje mi taka tabliczka:

• REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 4182009
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 932
    Zainstaluj DirectX 9.0c lub nowsze
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 4182012
    mat_ed
    Poziom 43  
    Ocena: 268
    Musisz zainstalowac DirectX w wersji 9.0c, do sciagniecia bez problemu nawet masz podany link w komunikacie! Albo mozesz skorzystac z google.
  • REKLAMA
  • #4 4182207
    Twoja_Stara
    Poziom 11  
    Zdawało mi się, że każdy nawet dosyć ograniczony intelektualnie użytkownik komputera potrafi odczytać banalny komunikat (ba nawet bez znajomosci angielskiego można zrozumiec o co chodzi). Jednak się myliłem xD

Taka moja refleksja na ten temat w postaci offtopa, przepraszam i dziękuje za uwagę

Moderowany przez jankolo:

Za obrażanie innego użytkownika Forum karzę kolegę ostrzeżeniem

• REKLAMA
  • #5 4182371
    krzysiek91
    Poziom 14  
    Ocena: 4
    Wyobraź sobie, że ten ograniczony intelektualnie użytkownik komputera jak to stwierdziłeś, przypomni ci jaki jest regulamin:

10.2 pisanie wiadomości nic nie wnoszących do dyskusji np.: dziękuję, sprawdzę jutro (dozwolone jest podziękowanie za pomoc, co jest jednoznaczne z zakończeniem tematu),

10.8 prześladowanie, obrażanie , ośmieszanie, używanie niecenzuralnych słów pod adresem innych użytkowników, stosowania różnych form zaczepki, złośliwości i kpin, ogólnie przyjętych za naruszenie netykiety i kultury obcowania na forum (wymiana osobistych uwag tylko na PW),

(taki offtopic)

A teraz wracam do problemu... to że należy zainstalować DirectX to ja wiem, ściągałem DirectX 9.0c, zainstalowałem i nadal pokazuje się ta tabliczka
    przy instalacji (przepraszam, że zapomniałem o tym wspomnieć)

a oto dowód, że mam zainstalowanego DirectX

REKLAMA