logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak skonfigurować centralę SIEMENS DECT GIGASET SX205 ISDN w małej firmie?

Snipi 22 Sie 2007 16:28 1607 5
REKLAMA
  • #1 4204102
    Snipi
    Poziom 2  
    Witam,

ASerdecznie jako nowy pelnoprawny uzytkownik (kiedys czytalem gdyz zajmuje sie telefonami komorkowymi) mam problem i prosilbym szanowne grono fachowcow o pomoc:)

Mianowicie potrzebuje w malej firmie zrobic cos takiego ze sekretarka odbiera u Siebie telefon i albo wlacza faks albo przelacza do jednej z pieciu osob pracujacych rozmowe.

Szukam porad ktos polecal mi Centralka bezprzewodowa SIEMENS DECT GIGASET SX205 isdn ale nie wiem czy w nowym miejscu tpsa zamontuje isdn to wogole dobre rozwiazanie?

pozdrawiam
    Marcin
  • REKLAMA
  • #2 4204767
    pipen
    Poziom 12  
    Ocena: 7
    jesli bedzie jedna linia to mozna to zrobic opierajac sie na faxie panasonica z sluch . bezp. a do samego faxu domeldowac 5 sluchawek bezp. max jest 6 przelaczanie z faxu odbywa sie naciskajac na sluchawce faxu lub w faxie intercom i wybierajac 1 z 5 num. sluchawki ...
  • REKLAMA
  • #3 4204987
    Snipi
    Poziom 2  
    Ale czy w ten sposob zanim sekretarka odbierze beda wszystkie dzwonic? Bo to mi slabo pasuje mocno bedzie przeszkadzac
  • REKLAMA
  • #4 4206786
    MacKR
    Poziom 16  
    Ocena: 5
    A nie prościej zamontować jakąś małą centralkę analogową? Obecnie jest spory wybór na rynku.
  • REKLAMA
  • #5 4206796
    Snipi
    Poziom 2  
    Nie wiem stad Was pytam o to co lepiej :)
  • #6 4207154
    saw
    Poziom 11  
    Witam.

Najlepszym rozwiązaniem byłaby centralka. Wyposażenia wewnętrzne 6 lub 8 i w zależności od tpsa lącze zewnętrzne analogowe lub isdn. Jako centralkę mogę polecić Slicana CCT 1668 bardzo dobrze pracuje ma szereg możliwości i ma w miarę przyzwoitą cenę, a ponadto bardzo dobty serwis.

Pozdrawiam
    Saw
REKLAMA