Podczas skanowania w 1/3 od dolnej krawedzi skanera, pojawiaja sie roznokolorowe paseczki, wazkie, jeden obok drugiego, jeden obok drugiego, w pasie szerokim na jakies 3 cm. Czasem pole tych paskow zmienia kolor na czarny i mam 3-4 cm. poziomy pas w poprzek pionowo ustawionegio pola skanera.
Gdy chce drukowac, to te paski sie tez wydrukuja i mam taki wydruk. Jak droga i czy oplacalna jest naprawa tego i orientacyjnie co padlo ?
---
Podczas skanowania w 1/3 od dolnej krawedzi skanera, pojawiaja sie roznokolorowe paseczki, wazkie, jeden obok drugiego, jeden obok drugiego, w pasie szerokim na jakies 3 cm. Czasem pole tych paskow zmienia kolor na czarny i mam 3-4 cm. poziomy pas w poprzek pionowo ustawionegio pola skanera.
Gdy chce drukowac, to te paski sie tez wydrukuja i mam taki wydruk. Jak droga i czy oplacalna jest naprawa tego i orientacyjnie co padlo ?
Pozdrawiam i prosze o pomoc
Moderowany przez _PREDATOR_:Regulamin, pkt. 11:
W temacie wiadomości należy dokładnie zawrzeć całą istotę wysyłanych informacji. W działach serwisowo - naprawczych w tytule należy obowiązkowo podać rodzaj sprzętu, markę i model naprawianego urządzenia jak również, w formie skrótowej lub symbolicznej, charakter uszkodzenia (problemu).
Temat poprawiłem na regulaminowy!
Przeniosłem z: Drukarki, kserokopiarki i plotery.
Proszę w swoich wypowiedziach używać polskich znaków diakrytycznych - ą, ę, ś, ł itd.
Scalono 2 posty.