logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony Ericsson W550 - Gdzie znaleźć soft do naprawy telefonu?

zdebo 31 Sie 2007 19:49 1315 4
REKLAMA
  • #1 4236991
    zdebo
    Poziom 10  
    witam jest to mój pierwszy post ale prosze go nie lekceważyć bo to jest sprawa nie cierpiąca zwłoki... otóż siostra mojego kolegi (który ma w550) podłączyła go do kompa i coś z fonem złego się stało włączał sie ale było szare menu coś sie aby dało wciskać i nic poza tym. Po oddaniu do serwisu telefon sie nie włącza był już w serwisie w lublinie i warszawie i powiedzieli że nie mają do tego modelu softu ba nawet w jednym powiedzieli że niema takiego modelu... a moja proźba tyczy sie dania nr telefonu do jakiegoś serwisu lub upload softu Z GÓRY DZIĘKUJE
  • REKLAMA
  • #2 4237272
    Fyszo
    Poziom 37  
    Ocena: 115
    Jak to nie mają softa? Telefon juz sporo czasu na rynku istnieje, kazdy 'porządny serwis' by to zrobił.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 4239171
    komismaja
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 25
    grzyb26 napisał:
    http://owies.4shared.com/account/home.jsp

i co za linki dajesz co??
    co do problemu kolegi zmien serwisy jak mozna softu do w550i nie miec ??
    telefon do postawienia tylko idz do porzadnych ludzi bo jak tak bedziesz krazył to niedługo nawet testpoint nie pomoze
  • #5 4244510
    zdebo
    Poziom 10  
    bylem dzisiaj w lublinie i mijałem dwa serwisy o zonk zaszedłem do jednego i powiedzieli mi że "jeszcze" nie mają a w drugim powiedzieli że mogą spróbować ale nic nie gwarantują ja osobiście sie na tym nie znam ale szukam u was pomocy:)

edit\\ w następnym serwisie powiedzieli że to jakiś niewymienialny układ da rade to zrobić??
REKLAMA