logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy moża "połączyć" słuchawkę np.od noki bluetooth

ravmar 10 Wrz 2007 15:09 2321 5
REKLAMA
  • #1 4269318
    ravmar
    Poziom 22  
    Ocena: 74
    Witam
    Jak w temacie często korzystam ze SKYPE i chciałbym miec coś w stylu słuchawki bezprzewodowej takiej jakie są dawane do telefonów (opcja dokupienie tej, że słuchawki ;) i Czy komputer będzie mógł ją jakoś wykryć i uaktywnić, żeby wszystko działało czyli mic i fonia
  • REKLAMA
  • #2 4269416
    Zdzicho
    Poziom 25  
    Ocena: 70
    Nie wiem czy wszystkie ale słuchawka Motoroli H500 oraz SonyEricsson HBH-PV705 na pewno nie umożliwia takiej współpracy. Skoda. Też szukam.
  • REKLAMA
  • #3 4269576
    fido
    Poziom 26  
    Ocena: 132
    ja mam sluchwke od sonyericssona tyle ze ne pamietam jaki model jak wroce od domu to sprawdze i udalo mi sie ja podlaczyc do skype i tlena i dzialala bezproblemu, zeby to uczynic musialem zainstalowac sterowniki bluesolei
  • REKLAMA
  • #4 4269615
    ravmar
    Poziom 22  
    Ocena: 74
    fido jak byś mógł to sprawdzić co to za sprzęcik i powiedzieć jak ci się sprawuje
  • REKLAMA
  • #5 4270421
    fido
    Poziom 26  
    Ocena: 132
    ravmar napisał:
    fido jak byś mógł to sprawdzić co to za sprzęcik i powiedzieć jak ci się sprawuje

nie ma sprawy jak wrócę z pracy to zobaczę jaki to sprzęt (około 22:00), z tego co pamiętam to nie chodziło najgożej ponoć dużo zależy od jakości podłączonego bluetootha do kompa jeśli masz dostęp do gazety Komputer Świat Ekspert 2/2007 to tam było opisane jak krok po kroku podłączyć słuchawkę do skype,
    http://www.komputerswiat.pl/ks/archiwum/ksxp0207.html

Dodano po 2 [godziny] 12 [minuty]:

Słuchawkę mam SonyEricsson HPH-PV705 i bloototh jakś zwykły który kiedyś kupiłem nie za więcej niż 30zł, i ustawienia w skype takie jak na zdjęciu, na jakoś połączenia nie narzekam
    Załączniki:
    • Czy moża "połączyć" słuchawkę np.od noki bluetooth x.JPG (49.92 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #6 4271454
    Zdzicho
    Poziom 25  
    Ocena: 70
    Po postach fido pomęczyłem swoje słuchawki i okazało się że byłem w błędzie, obie moje słuchawki Motorola H500 oraz SonyEricsson HBH-PV705 pracują ze skype poprawnie. W opcjach bluetooth nie włączone były wszystkie usługi !
REKLAMA