logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Słuchawki bluetooth działające na kilku urządzeniach

kosmik903 13 Lut 2015 14:49 1974 4
REKLAMA
  • #1 14434817
    kosmik903
    Poziom 17  
    Ocena: 29
    Witam drodzy forumowicze.

Przymierzam się do zakupu słuchawek bezprzewodowych i zastanawia mnie jedna rzecz.
    Czy można zakupić słuchawki (najlepiej aby w nausznikach miały elektronikę, ale ewentualnie mogą być takie z elektroniką osobno), które można sparować z dwoma urządzeniami jednocześnie.
    Zależy mi na tym, aby sparować je z laptopem i komórką i na stałe słuchać muzyki w laptopie a gdy ktoś zadzwoni odebrać połączenie i prowadzić rozmowę.

Czy takie słuchawki można kupić? Proszę o podanie przykładów jeśli takowe są dostępne.

Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 14434836
    RMS.pl

Poziom 26  
    Ocena: 45
    Problem jest w działaniu technologii Bluetooth. To nie słuchawki parujesz, ale urządzenia do słuchawek. W przypadku głośników przenośnych np Polk Audio jest taka możliwość poprzez specjalną aplikację party. A czy w słuchawkach? Raczej to działa tak, że będziesz musiał połączyć się z każdego urządzenia ze słuchawkami za każdym razem.
    Konto firmowe:
    RMS.pl - Hi-Fi Kino Domowe Akcesoria
    Hetmańska 33B, Białystok, 15-727 | Strona WWW: sklep.rms.pl
  • REKLAMA
  • #3 14438046
    kosmik903
    Poziom 17  
    No właśnie tego się obawiam. Jest jakaś funkcja multipair w słuchawkach na jedno ucho ale nie wiem czy to jest to?

Pozdrawiam,
    Darek
  • REKLAMA
  • #5 14596450
    kosmik903
    Poziom 17  
    Okazało się, że są takie słuchawki. Kupiłem zestaw SONY SBH50.
    Pozdrawiam,
    Darek
REKLAMA