logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola W208 - jak zdjąć simlocka domowym sposobem?

slaw39 16 Wrz 2007 13:52 3388 5
REKLAMA
  • #1 4289120
    slaw39
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Szukam odpowiedzi na proste pytanie. Czy domowym sposobem mogę zdjąć
    simlocka?? Żona dzwoniła z Niemiec że kupiła takowe 3 szt dla dziatwy za 11€ sztuka w tym 5€ na wygadanie w jakimś markecie. Ale co mi po nich jeśli ma blokadę. I jak sprawa ma się z polskim menu, bo córwa jesteśmy w europie, polaków tam więcej niż rodzimych, a tylko że nie widać tego w telefonach czy innych urządzeniach z menu.
  • REKLAMA
  • #2 4289131
    AxeMan
    Poziom 24  
    Ocena: 12
    Acerflasher chyba go może zrobić.
  • REKLAMA
  • #3 4289170
    slaw39
    Poziom 12  
    AxeMan napisał:

Pytanie czy opłaca mi się kupować ten program dla 3 tel.Nie wiem ile kosztuje bo widzę że jest płatny. A nie ma jakiegoś kalkulatora jak w nokiach i bez nakładu finansowego?
  • REKLAMA
  • #4 4289173
    komismaja
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 25
    sam raczej nie zrobisz w domu
    ale szanujący sie serwis ci to zrobi bezproblemu :)
  • REKLAMA
  • #5 4289176
    cinekk
    GSM Product Supporter
    Ocena: 10
    AxeMan napisał:

Tylko kody, AcerFleszer nie zrobi i nic innego nie zrobi, najśmieszniejsze jest to że nawet w serwisach nie mogą zrobić a jak telefon padnie softowo i ma simlocka to tylko utylizacja i wymiana płyty, takie głupie zabezpieczenie zrobili...

Koszt kodu detal ~30-40zł
  • #6 4289222
    slaw39
    Poziom 12  
    quote="cinekk"]
    AxeMan napisał:

Tylko kody, AcerFleszer nie zrobi i nic innego nie zrobi, najśmieszniejsze jest to że nawet w serwisach nie mogą zrobić a jak telefon padnie softowo i ma simlocka to tylko utylizacja i wymiana płyty, takie głupie zabezpieczenie zrobili...

Koszt kodu detal ~30-40zł[/quote]

To mnie pocieszyłeś z tymi problemami.Nic dziwnego że takie tanie. Ale mogę te kody dostać online np? Bo za taką cenę to by mi się jeszcze opłacało.
REKLAMA