logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola V3i, nie włącza się, najprawdopodobniej zalana.

Darunia 19 Wrz 2007 20:39 1143 5
  • #1 4300773
    Darunia
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Witam. Mam problem z motorola V3i. Dzialala przez 2 godziny normalnie po zakupie a potem sie wylaczyla i sie juz nie wlacza. Po podlaczeniu jej do ladowania zaswieca sie zolta dioda, po odlaczeniu ladowarki dioda swieci az wyczerpie sie bateria. Od czego moglbym zaczac naprawe. Telefon u poprzedniego wlasciciela byl najprawdopodobnie zalany. Bardzo bym prosil o pomoc. Z gory wszystkim dzikuje.

Pozdrawiam :-)

Dodano po 2 [minuty]:

Chcialem jeszcze dodac ze po podlaczeniu telefonu do Usb wyskakuje komunikat "nie rozpoznano urzadzenia USB"
  • #2 4300786
    sashxxx
    Poziom 17  
    Ocena: 19
    proponuje zanies go dobrego serwisu jak nie ma szprzetu i umiejetnosci.pozdro
  • #3 4300804
    Darunia
    Poziom 10  
    bylem juz w kilku komisach i powiedzieli mi ze im sie niechce z takim czyms bawic...Nie wiem gdzie moze byc jakis dobry serwis
  • #4 4300833
    dziekanone
    Poziom 29  
    Ocena: 15
    to jeszcze powiedz skad jestes bo jakos ciezko bedzie trafic ;p
  • #5 4300836
    sashxxx
    Poziom 17  
    Ocena: 19
    no wlasnie generalnie punkty serwisowe boja sie naprawiac motorole po zalaniu bo czesto sie zdarza ze przy probie ratowania zalanca(motorole) mozna go dobic na amen a ciezko jest pozniej klientowi wytlumaczycz dlaczego juz sie nie wlacza gdy trafil do naszych rak.pozdro
  • #6 4300861
    Darunia
    Poziom 10  
    Olkusz :-) Szukalem czegos na forum o tej motoroli ale wiekszosc dotyczy modelu V3 i nie wiem jak jest z V3i
REKLAMA