Mam nietypowy problem z programatorem. Pralka pracuje normalnie na wszystkich programach tylko, że przerywa w trakcie pranie nie świecą się żadne diody brak komunikatów o błędach. Kiedy poruszę programatorem zaczyna znowu pracować. Ostatnio tak jej się pogorszyło, że nawet manewry pokrętłem niczego nie zmieniają,więc wpadłem za genialny pomysł śrubokrętem dopchnąłem mechanizm wybierania programów i pralka skończyła pranie i nawet w ten sam sposób zrobiłem następnym razem.
Ale nie będę za każdym razem jej "rozbierał......" Strzałką zaznaczyłem miejsce docisku.
I teraz pytanie jest jakaś metoda na naprawienie tego mechanizmu, bo mi pomysły się skończyły.
Dołączam foto gdzie dociskam, a wykorzystałem jedno ze zdjęć z forum bo nie mam teraz pod ręką aparatu Dziękuje.
Ale nie będę za każdym razem jej "rozbierał......" Strzałką zaznaczyłem miejsce docisku.
I teraz pytanie jest jakaś metoda na naprawienie tego mechanizmu, bo mi pomysły się skończyły.
Dołączam foto gdzie dociskam, a wykorzystałem jedno ze zdjęć z forum bo nie mam teraz pod ręką aparatu Dziękuje.