amireczek napisał: Witam
Przychylam się do zdania Overolda ja osobiście wyleczyłem się z zamienników i nie chcę ich widzieć na oczy,
Copyman które zamienniki tak ładnie śmigają jak wypróbowane to chętnie ja też spróbuję.
Pozdrawiam
Piersze sprzedaje CentrumKopiarek - BETACO - oficjalny dystrybutor UTAX na Polskę. To chyba świadczy o jegego jakości skoro sami polecają i informują że jest w pełni kompatybilny. Drugiego KATUN-a , dostaniesz w ARBIKO. Teraz będę testował GENERICA i tu spodziewam się problemów, bo jego cena jest super niska. Ale słyszałem opinię że GENERIC to ten sam toner który sprzedaje BETACO

. Tonery zamienne stosuję już dłuuugo i kopiarki UTAX robią na nim przebiegi take same jak na oryginale- nawet do 23 tys. z kasety ! Nie kleją wałków teflonowych i jakość kopii jest bez różnicy. Doprawdy nie wiem dlaczego masz alergię na ten toner. Podziel się zatem informacją jakie Ty zamienniki sypiesz .Może jest faktycznie syfny typ tonera , wię bylibyśmy wdzięczni za info czego się wystrzegać. A może poprostu Twoi klienci zaopatrują się na ALLEGRO

. W takiej sytuacji zdejmij trochę cenę, zaproponuj alternatywny i po problemie ! Klient zadowolony bo ma tani i pewny toner a ty parę groszy skubniesz na tonerach

. Ogólnie i wilk syty i owca cała !
C.