logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wyeksportować wiadomości i kontakty z Thunderbird do Outlooka?

ergie 03 Paź 2007 23:30 3612 1
REKLAMA
  • #1 4346134
    ergie
    Poziom 28  
    Ocena: 291
    Witam

Czy jest jakaś możliwość wyeksportowania wiadomości, kontaktów do outlooka expressa, albo do outlooka z pakietu office?

Czy ktoś spotkał się z problemem, gdy mamy w wysłanych powyżej 1-2GB wysłanych wiadomości to zaczynają się robić dziwne krzaki w tekście, który otrzymuje odbiorca, albo nie dochodzą załączniki?

Jak przeniosę kilka wiadomości, tzn zrobię podfolder, to tworzy mi się nowy folder, który zabiera miejsca na dysku, ale nie zwalnia się z tego poprzedniego folderu nic miejsca, coś ala kompaktowanie jak w outlooku by się przydało, czy jest taka opcja?

Wszystkie pytania zadaję, bo nie mam okazji tego przetestować sam, pytanie od kolegi, który jest tego użytkownikiem, za wszelkie odpowiedzi - dziękuję
  • REKLAMA
  • #2 4361211
    mbo
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 845
    ergie napisał:
    Witam

Czy jest jakaś możliwość wyeksportowania wiadomości, kontaktów do outlooka expressa, albo do outlooka z pakietu office?

W drugą stronę nie ma problemu.
    Takiego programiku jednak nie widziałem.

Cytat:

Jak przeniosę kilka wiadomości, tzn zrobię podfolder, to tworzy mi się nowy folder, który zabiera miejsca na dysku, ale nie zwalnia się z tego poprzedniego folderu nic miejsca, coś ala kompaktowanie jak w outlooku by się przydało, czy jest taka opcja?

Jest taka opcja - Porządkowanie folderów.
REKLAMA