logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć program do obsługi miernika METEX M-3850D?

KB 21 Lis 2003 23:53 8795 6
REKLAMA
  • #1 409159
    KB
    Poziom 25  
    Ocena: 63
    Szukam programu do obsługi do miernika METEX M-3850D (dyskietka dołączona do pudełka).
    Za wszystkie dane z góry dziękuję i pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 409364
    AB
    Poziom 17  
    Ocena: 38
    Mam taką dyskietkę. Tylko napisz którą wersję potrzebujesz pod windowsa czy dos'a.
  • REKLAMA
  • #3 409430
    KB
    Poziom 25  
    Ocena: 63
    Potrzebuję pod Windows.Miałem kiedyś tą dyskietkę, ale gdzieś się zapodziała.Dzięki za zainteresowanie.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 409434
    AB
    Poziom 17  
    jak nie zapomnę to wyślę Ci jej zawartość w poniedziałek, z tego powodu,że nie mam jej przy sobie
  • #6 426544
    AB
    Poziom 17  
    Miałem delikatne problemy ze znalezieniem dyskietki
    Załączniki:
    • SCOPE.zip (521.27 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #7 4152418
    invx
    Poziom 25  
    Ocena: 102
    rowniez szukam programu ScopeView - tylko w nowszej wersji niz 1.08 - napewno jest on w wersji 1.09 - byc moze jeszcze jakiejs nowszej ?

ktos ma ? - bo mam dyskietke - tylko w laptopie nie mam stacji na dyskietke :P

dzieki.

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwany jest program do obsługi miernika METEX M-3850D, który pierwotnie był dostarczany na dyskietce. Dyskusja dotyczyła wersji oprogramowania pod system Windows, gdyż autor zgubił oryginalną dyskietkę. Jeden z uczestników oferuje przesłanie zawartości dyskietki, gdy będzie miał do niej dostęp. Wskazano również alternatywne oprogramowanie kompatybilne z Linuxem (http://www.mtoussaint.de/qtdmm.html) oraz program ScopeView dostępny na stronie producenta (http://www.nostek.co.kr/english_nostek.htm). Pojawiła się także informacja o poszukiwaniu nowszej wersji ScopeView (powyżej 1.08, np. 1.09), jednak problemem jest brak stacji dyskietek w laptopie użytkownika.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA