logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak skontaktować się z supportem MT-BOX-a? Konto zablokowane po logowaniu

xxxpiniuxxx 05 Paź 2007 10:59 1035 7
REKLAMA
  • #1 4350086
    xxxpiniuxxx
    Poziom 21  
    Ocena: 36
    Witam. Mam problem z supportem mt-boxa. tzn, nie wiem gdzie mam napisać jakiegoś maila prosząc o wyjasnienie. Gdy zaloguje się na stronie Mt-box i klikne jakić pakiet który chce sciągnąć to pokazuje mi że ktoś inny się zalogował na mojim koncie i ze konto zablokowano. Chetnie napisł bym do nich maila ale niewiem z kąd go mam wziąść. Pozdro
    To mi się pokazuje jak chce coś zassać
    Jak skontaktować się z supportem MT-BOX-a? Konto zablokowane po logowaniu
  • REKLAMA
  • #2 4350215
    plociarz
    Poziom 21  
    Ocena: 5
    Najlepiej napisz do sprzedawcy boxa on powinien pomoc pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 4350370
    Gogi123
    Poziom 24  
    Ocena: 7
    ja mam to samo na ust 2 razy sam sie zalogowalem przypadkiem a w tym czasie zmienilo mi IP - net radiowka;/ No i mam blocked
  • #4 4350451
    xxxpiniuxxx
    Poziom 21  
    Ocena: 36
    Hmm...ale ja jestem podłączoy kabelkiem do neta i mam łącze dsl ze stałym IP
  • REKLAMA
  • #6 4351149
    Stokłosy
    Spec od GSM
    Ocena: 72
    Raczej komus zostal pozyczony login - dwie osoby lub wiecej z roznych IP na jednym loginie probowaly sciagac pliki z supportu w tym samym czasie - z tad support dla boxa zablokowany.
  • REKLAMA
  • #7 4351260
    gsm-sklep
    GSM Product Supporter
    Ocena: 10
    xxxpiniuxxx napisał:

odpalisz z domu i z firmy i po sprawie

blokuja jesli z kilku ip

Jak sobie nie poradzisz lub sprzedawca nie poradzi

Odezwij sie do mnie 509 399 633 - pomoge
  • #8 4352829
    Gogi123
    Poziom 24  
    Ocena: 7
    gsm-sklep napisał:
    xxxpiniuxxx napisał:

odpalisz z domu i z firmy i po sprawie

blokuja jesli z kilku ip

Jak sobie nie poradzisz lub sprzedawca nie poradzi

Odezwij sie do mnie 509 399 633 - pomoge

Ale to chyba jednoczesnie trzeba by zrobic. Jak odpale w pracy potem w domu nic sie stac nie powinno. Wkoncu neo tez ma zmienne IP i jakos jest ok

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem z zablokowanym kontem na stronie MT-BOX po próbie pobrania pakietu, gdzie pojawia się komunikat o logowaniu innej osoby na tym samym koncie. Przyczyną blokady jest najprawdopodobniej jednoczesne korzystanie z jednego loginu na różnych adresach IP, co jest wykrywane przez system i skutkuje zablokowaniem dostępu do supportu. Wskazano, że zmiana IP podczas korzystania z konta (np. w przypadku łącza radiowego) może powodować blokadę. Użytkownik posiada stałe IP, co wyklucza tę przyczynę w jego przypadku. Rekomendowane jest skontaktowanie się ze sprzedawcą MT-BOX-a w celu uzyskania pomocy lub bezpośrednio z supportem, choć adres e-mail nie został podany. Alternatywnie można spróbować korzystać z konta z jednego adresu IP lub jednocześnie z dwóch lokalizacji, co może zapobiec blokadzie. W razie problemów oferowana jest pomoc telefoniczna przez jednego z uczestników dyskusji.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA