U mnie jest to samo, ale SCard dziala. Nie moge zmienic jezyka w Smart Moto na Polski, pomimo tego ze go wybieram jest dalej Angielski. Robilem juz chyba wszystko, instalowalem Smart Moto na nowo i nic. Ma ktos pomysl?
Widze że to chyba typowe z tym DONGLE do smarta. mam też ten problem. ale mam pytanie bo wszedem na stronę http://www.boot-loader.com/ i znalazło clip i dongle lecz pisze że suport mam do kwietnia czyli od momentu aktualizacji pół roku. czy to tak ma być? wydawało mi się że jak zakupie dongle to będe miał cały czas.
Napiszcie do pomocy technicznej na emaila jaki macie problem z S-Card. Odblokują wam możliwość update. Też tak miałem, tak właśnie zrobiłem dostałem emaila zwrotnego od pomocy technicznej i teraz wszystko jest oki.
✨ Użytkownicy zgłaszają problemy z aktualizacją oprogramowania Smart Clip, w tym błędy podczas instalacji oraz brak wykrywania urządzenia mimo poprawnego działania S-Card. W jednym przypadku problemem była nieprawidłowa konfiguracja portu, którą rozwiązano ustawiając port na autodetect w zakładce Smart Clip. Inny użytkownik zauważył, że mimo wyboru języka polskiego w Smart Moto, interfejs pozostaje w języku angielskim. Pojawiły się również pytania dotyczące ograniczonego wsparcia dla dongla Smart Clip, który według informacji na stronie producenta ma wsparcie tylko do określonego terminu (np. do kwietnia). Rozwiązaniem w przypadku problemów z aktualizacją S-Card było kontaktowanie się z pomocą techniczną, która odblokowuje możliwość aktualizacji. Wskazuje to na konieczność ręcznego odblokowania aktualizacji przez wsparcie techniczne producenta. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.