logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Magnetofon ZK-140T - połączenia przełącznika ścieżek

doman30 07 Paź 2007 22:11 1604 4
REKLAMA
  • #1 4357721
    doman30
    Poziom 15  
    Ocena: 11
    Słuchajcie, mam kłopot w ZK 140 T. Jak zdjąłem przełącznik scieżek kilka kabli pusciło, przylutować je to pryszcz , ale nie wiem jaki do jakiego miejsca :(
    Dajcie mi jakieś zdjęcia ze swoich magnetofonów, na pewno mi się przyda. Piszcie też na gg:5518024
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4363250
    doman30
    Poziom 15  
    WItam , rozebrałem zk 140 T żeby zdjąć paski napędowe i założyć nowe , nie umiem tego teraz złożyć . Czy ktoś mnie poratuje jakimś zdjęciem lub filmikiem lub opisem ? magnetofon jest w bardzo dobrym stanie i nie chcę się go pozbywać z takiego powodu! Błagam pomocy
    gg:5518024

Moderowany przez oldboy:

Wszystkie problemy czy usterki dotyczące tego samego urządzenia należy umieścić w jednym temacie. Powielanie tematu bądź zakładanie nowych jest niezgodne z regulaminem i podlega regulaminowym restrykcjom.

• REKLAMA
  • #5 4363573
    doman30
    Poziom 15  
    to jest przydatne , ale do demontażu płytki , ja zdjąłem tą blaszkę na której są min. głowice , przełącznik scieżek i tak dalej , no i to koło które się cały czas kręci ( obudowa górna)

Przeniesiono z działu "Retro i Lampy" (ob)
REKLAMA