logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

odtwarzacz mp3 1GB nie widzi songów powyżej 512MB. HILFE !!!

tomek_wodzu 09 Paź 2007 23:57 1047 2
REKLAMA
  • #1 4364382
    tomek_wodzu
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Mam odtwarzacz przenośny mp3 firmy (brak danych) 1GB, na pudełku pisało wielką czcionką DIGITAL, ale wiadomo że to nie nazwa firmy. Odtwarzacz jest z wyglądu identyczny jak MP3 firmy MPower. Problemy mam 2. Pierwszy to szum pomiędzy piosenkami i przy PAUZIE. Kolejny to fakt, że wrzucając powyżej 512MB danych to niby przechodzi że się skopiowało (np 14 folderów z muzą) i wchodząc do opcji Stan Pamięci pokazuje zajętość 97%. Natomiast w folderze który zajmuje miejsce powyżej 512MB danych, dubluje zawartość folderu który jeszcze się zmieścił do 512MB. I kolejne foldery mają tę samą zawartosc. Moim zdaniem soft nie radzi sobie z 1GB pojemnosci. Powyżej 512MB czasaem się zawiesza lub wypisuje błąd formatu. Formatowałem pod FAT i FAT32 i nic to nie dało. Ustawienie On Linie w odtwzarzaczu jest na tryb narmalny, a nie wielodyski (tak zalecał servis). Hilfe, m ktoś jakiegoś pomysła?
  • REKLAMA
  • #2 4368711
    tomek_wodzu
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Jeszcze jedno. Czy ma ktoś może namiary na firmware do takich odtwarzaczy? Jak sprawdzić jakieś dane na temat tego odtwarzacza? HELP ME !!!
  • #3 4370638
    1024kb
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    witaj jesli twój odtważac pracuje na pamieciach podejzewam ze albo pewnien fragmet jej jest uszkodzony albo masz na którejś nodze ''zimne lut'' jeśli dysponujesz stacją na gorace powietrze przygrzej powierzchnie połaczeń uwazaj zeby nie przegrzać samej pamięci są ne wrażliwe na temperatórę
REKLAMA