logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola E398 nie uruchamia bootloadera, brak reakcji na zworkę, tylko kabel USB

jubi20 13 Paź 2007 16:49 1616 4
REKLAMA
  • #1 4375048
    jubi20
    Poziom 26  
    Ocena: 10
    mam zdechlaka e398 ktora nie wchodzi w bootloader co z tym zrobic ?
    dysponuje wylacznie kablem pod usb niestety do motek nie posiadam zadnego boxa

Zworka tez nie działa :/
  • REKLAMA
  • #2 4382705
    jubi20
    Poziom 26  
    nikt nie potrafi pomoc ?? teraz jest taki motyw ze jak podlutowalem ladowarke pod styki bateri to wywala mi komunikat "nie rozpoznano urzadzenia usb..." i tak co jakies 5 sekund pojawia sie ten komunikat :/
    Motorola E398 nie uruchamia bootloadera, brak reakcji na zworkę, tylko kabel USB
  • REKLAMA
  • #3 4382778
    Wasz3k
    Poziom 25  
    Ocena: 8
    Może być ciężko... jakich programów używasz?

Trzeba naprawić PDS'a i zapakować mu fulla po tym powinien wstać...
  • REKLAMA
  • #4 4383099
    karolark
    Poziom 42  
    Ocena: 2502
    czytajac jaki to motyw zrobiles z lutowaniem do zlacza baterii to lepiej maszeruj do serwisu - czy wogole sprawdzales ja na innym aku ?
  • #5 4383704
    jubi20
    Poziom 26  
    Wasz3k napisał:
    Może być ciężko... jakich programów używasz?

Trzeba naprawić PDS'a i zapakować mu fulla po tym powinien wstać...

Dysponuje samymi darmowkami pst, rds, smart moto. Moglbys mi wytłumaczyc jak naprawic PDS ?

karolark napisał:
    czytajac jaki to motyw zrobiles z lutowaniem do zlacza baterii to lepiej maszeruj do serwisu - czy wogole sprawdzales ja na innym aku ?

http://e298.soft.patrz.pl/ <---- loknij

Juz nie raz robilem E398 w ten sposob i szlo normlanie wiec mysle ze nie w tym tkwi problem. Sprawdzalem na innej baterii

Dodano po 3 [godziny] 56 [minuty]:

zauwazylem ze jeden uklad w telefonie sie grzejea wiec postanowilem go wygrzac, po grzaniu telefon wstal ale nie dokonca slychac dzwieki klawiszy ale jest bialy lcd

Dodano po 4 [godziny] 31 [minuty]:

Telefon po oczyszczeciu zlacza lcd wstal dzieki za pomoc

ZAMYKAM TEMAT !
REKLAMA