logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki program do obsługi tunera TV w Toshiba Qosmio G25 na Windows XP?

Jaco18 15 Paź 2007 19:48 2286 2
REKLAMA
  • #1 4381897
    Jaco18
    Poziom 26  
    Ocena: 15
    Witam, posiadam laptopa Toshiba z wbudowanym tunerem TV, sterowniki już zainstalowane, ale brak programu do jego obsługi. Czy ktoś wie czym to obslugiwać ?? Nie piadam niestety oryginalnych sterownikow ktore byly razem z laptopem poniewaz sprzet jest przywieziony z USA i czlowiek mi ich nie dal. Tuner zglasza sie w WinXP jako Toshiba PCI tuner W
  • REKLAMA
  • #2 4383640
    oggie
    Poziom 15  
    Ocena: 33
    drivery sciagnij z toshiby. Dodatkowo ten tuner przy oryginalnie instalowanym systemie ma wlasna partycje unixowa dla pobieranych (nagrywanych) danych. W F20 nazywa sie to: tv-tuner-qf20-xp-103250526
    i powinno dzialac rowniez w g25.
    Pozdrawiam.
  • #3 4388727
    Jaco18
    Poziom 26  
    Ocena: 15
    Witam, możesz mi wysłać ten plik na maila albo wrzucic na jakiegos file-share-a bo coś nie moge go ściagnąć ze stgrony toshiby - chyba go juz skasowali, a rozumiem ze posiadasz G20 i masz do niej org plyty.

Pozdrawiam.

PS: Sterownik juz dawno zainstalowalem ale potrzebny jest jeszcze program ktory wyswietli obraz w jakims oknie czy cos podobnego, znalazlem WinDVR ale po mimo ze wykrywa tuner to nie chce z nim współpracować - mam nadzieje ze ten plik do ktorego mi podales link to wlasnie jakis odtwarzacz.
REKLAMA