logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak skopiować kontakty z N-gage QD na kartę SIM?

webmortiz 16 Paź 2007 00:39 2208 5
REKLAMA
  • #1 4382969
    webmortiz
    Poziom 20  
    Ocena: 15
    Wie ktos moze czy da sie(i jak?) skopiowac kontakty z kontaktow(lol) w N-gage qd na karte sim? Bo za Chiny nie moge do tego dojsc. A jezeli nie to czy ktos wie gdzie kryje sie plik z numerami z kontaktow(zeby sobie go skopiowac)?
  • REKLAMA
  • #2 4383117
    plociarz
    Poziom 21  
    Ocena: 5
    Kolego napewno sie da tylko trzeba poszukac w telefonie opcji moze wypowie sie ktos kto posiada ngage
  • REKLAMA
  • #3 4383364
    RAJUS
    Poziom 21  
    Ocena: 3
    a nie masz czegos takiego ?
    Kontakty -> Opcje -> Kopiuj i powinno byc Do katalogu SIM
    Pozdro
  • REKLAMA
  • #4 4383464
    piratech
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    Mozliwe ze jest taka sytuacja jak w 7650. Tam w oryginalnym sofcie nie ma takiej opcji. Pojedynczo tylko mozna.
  • REKLAMA
  • #5 4383784
    webmortiz
    Poziom 20  
    No wlasnie sprawa wyglada tak ze pojedynczy kontakt da sie skopiowac na karte sim. Ale nie wiem ktore kontakty mi doszly od czasu skopiowania z karty sim. Tak wiec masowo chcialbym wszystkie skopiowac. I takiej opcji albo nie ma albo nie wiem gdzie jej szukac. Ma ktos moze jakis pomysl jak zrobic to tak zeby nie spisywac wszysytkich kontaktow na kartke i porownywac ktorych nie ma na karcie sim?
  • #6 4392186
    webmortiz
    Poziom 20  
    Problem czesciowo rozwiazalem. Chodzilo mi o format telefonu, przy czym traci sie liste kontaktow. W Narzedzia -> pamiec -> opcje jest opcja zrob kop. pam. urz. i robi sie backup na karcie pamieci po czym mozna pozniej to przywrocic do tel. Ale teraz pytanie co jak zmienie tel?
REKLAMA