logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Winamp – błąd przy drugim uruchomieniu po instalacji, działa tylko za pierwszym razem

wielkirybak 17 Paź 2007 19:31 1374 8
REKLAMA
  • #1 4388172
    wielkirybak
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Witam!
    Mam problem z Winampem mianowicie instaluje winampa to pierwsze uruchomienie jest wporządku lecz gdy włączam go poraz drugi wyskakuje błąd! Po ponownej instalacji sytułacja sie powtarza!
  • REKLAMA
  • #2 4388201
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 4388282
    Stingerek
    Poziom 28  
    Ocena: 4
    Ta ta ta ta...
    A moze powiesz dokladnie jaki to winamp ?
    Skad sie wziely problemy ? od kiedy problem istnieje ?
    Czy cos robiles przed wystapieniem problemu ?
    Za malo danych a szklana kule sprzedalem.
  • #5 4388293
    wielkirybak
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    No wiec tak ! Ja wiem problemy zaczeły sie tak z tydzień temu jest to najnowszy winamp ! Nie wiem z kad sie wzieły problemy po prostu kiedys probowałem włączyć winampa i wyskoczyła tak tabliczka!! W miedzy czasie przeinstalowywałem system i sytuacja sie powtarza!!!!!!!!!
  • #6 4388855
    Dawid.wielun
    Poziom 20  
    Ocena: 13
    Hahahahahaha czy to śmiechu warte? Jak można tak opisać problem i liczyć na pomoc a z tym ss`em to mnie już rozbroiłeś :D
    Może po prostu zmień wersje Winampa? Najnowszy nie oznacza najlepszy... Ja osobiście korzystam jeszcze z 2.91 to którego wyszło wiele dodatków (pluginów, wizualizacji) ale nie mówię że aż tak starą po prostu trochę starszą od tej co masz
  • #7 4388983
    Stingerek
    Poziom 28  
    Ocena: 4
    też korzystam z 2.91 i uważam go za najlepszą wersje.
    każda następna jest jak Vista :)
  • REKLAMA
  • #8 4390272
    Brauniack
    Poziom 27  
    Ocena: 48
    Nie zgodzę się z wami koledzy ja korzystam z najnowszych wersji i działają bez problemu, jeszcze jeden pozostaje aspekt to komputer Hardware i software :)
  • #9 4390413
    Xylometazolin!
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 856
    wielkirybak napisał:
    No wiec tak ! Ja wiem problemy zaczeły sie tak z tydzień temu jest to najnowszy winamp ! Nie wiem z kad sie wzieły problemy po prostu kiedys probowałem włączyć winampa i wyskoczyła tak tabliczka!! W miedzy czasie przeinstalowywałem system i sytuacja sie powtarza!!!!!!!!!

Witam!

Po 1: Dlaczego krzyczysz?
    Po 2: Zainstaluj wersję np 5.21.. Starsza od 5.5 i 100 razy lepsza...
    Oczywiście jeszcze lepsza jest 2.91...

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z Winampem, który działa poprawnie tylko przy pierwszym uruchomieniu po instalacji, natomiast przy drugim uruchomieniu pojawia się błąd. Problem powtarza się nawet po reinstalacji systemu i programu. Dyskusja wskazuje na konieczność podania dokładnej wersji Winampa oraz treści błędu, co użytkownik uzupełnia, przesyłając zrzuty ekranu. W odpowiedziach sugerowane jest, że najnowsza wersja Winampa może być niestabilna, a lepszym rozwiązaniem jest instalacja starszych, sprawdzonych wersji, takich jak 2.91 lub 5.21, które są bardziej stabilne i mają szerokie wsparcie dla wtyczek i wizualizacji. Pojawia się również uwaga, że stabilność działania może zależeć od konfiguracji sprzętowej i oprogramowania komputera.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA