logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wzmacniacz VOICE KRAFT C- 238 Czy da się przerobić

Saper1 26 Paź 2007 21:39 2145 2
REKLAMA
  • #1 4418095
    Saper1
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Witam.
    Mam takie pytanie czy da się przerobić wzmacniacz VOICE KRAFT C - 238
    Kupiłem na ALLEGRO wzmacniacz razem z tubą fakt za małe pieniądze, oczywiście nie spodziewałem się żadnej rewelacji potym sprzęcie, jest to lipa a nie wzmacniacz, ale czy go można jakos przerobic żeby miał więcej mocy niz 19 WATT przeczytałem na forum że tyle ma.
    Proszę o małą podpowieć co prawda jestem laikiem w dziedzinie elektroniki ale coś tam wiem co to jest kondensator i jak sie lutuje podzspoły :D Jak miał by ktoś jakiegoś pomysła to proszę chyba że lepiej nie zawracać sobie głwy i kupić jakiś inny co otym miślicie.Mam parę zdięć jak by ktoś chciał zobaczyć tą mocccc!!!! :D

Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 4420302
    Agencik15
    Poziom 21  
    Ocena: 17
    Saper1 napisał:
    Proszę o małą podpowieć co prawda jestem laikiem w dziedzinie elektroniki ale coś tam wiem co to jest kondensator i jak sie lutuje podzspoły :D

Z taka wiedza nie przerobisz go. Z reszta tam nie ma co przerabiac, musialbys zudowac nowy wzmacniacz z przetwornica.
  • #3 4420948
    Saper1
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Witam.
    Dzięki Agencik15 za podpowieć to nie na moje nerwy myślałem że może jakieś coś trzeba dolutować i będzie spoko w takim razie trzeba będzie kupić sobie inny.

Pozdrawiam.
REKLAMA