logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Głosniki z CREATIVA 7.1 pod bomboxa czy wieże... POSZUKUJE

djmax.mp3 27 Paź 2007 12:57 1613 5
REKLAMA
  • #1 4419558
    djmax.mp3
    Poziom 11  
    Witam, chcialbym sie zapytac czy istnieją i w jaki sposob to zrobic ...
    CHodzi mi dokladnie o takie cos:

Chcialbym głośniki creative 7,1 podłączyc pod wieże czy jakiegos odtwarzacza CD no i mam pytanie czy gdy je podłącze pod wejscie słuchawkowe beda grac wszystkie głośniki ?? Jezeli NIE to jak to zrobic aby wszyskie głośniki grały ?? Moze istnieja głosniki creative 7,1 z jakims wzmacniaczem czy czyms podobnym...
    I chcialbym w razie czego poprosic o link z tymi glosnikami ktore by sie nadawały to takiego podłączenia.

Z góry dziekuje i pozdrawiam !
  • REKLAMA
  • #2 4419584
    Paweł007
    Poziom 22  
    Ocena: 21
    Jeżeli masz wyjście z odtwarzacza stereo to nie rozumiem w czym jest problem?
  • REKLAMA
  • #3 4419730
    djmax.mp3
    Poziom 11  
    chce to podłaczyc z wyscia sluchawkowego, i nie wiedzialem czy to bedzie grac bo jeszcze glosnikow nie kupiłem i chcialem sie tylko zapytac czy stereo to nie bedzie tak ze tylko 2 glosniki grają....
  • REKLAMA
  • #4 4419866
    kapq
    Poziom 18  
    Ocena: 28
    Na co ci 7.1 :O?
    Kup sobie 2.1 najlepiej.
    Zeby to działało to byś musiał kupic mini jacka, i klika gniazd i połączyć to, albo zbudować wieże zGłosniki z CREATIVA 7.1 pod bomboxa czy wieże... POSZUKUJE
    :rofl:
  • REKLAMA
  • #5 4419910
    djmax.mp3
    Poziom 11  
    Potrzebuje to do knajpy bo chce w kazdym rogu postawić glosnik i u WC tez ma byc glosnik i razem mi to wyjdzie 7 glosnikow <LOL>
    Macie moze jakies inne lepsze rozwiazanie ? co mam z tym fantem zrobic ?? aby w kazdym glosniku glosnosc byla taka sama ...

EDIT
    Przed chwila sie dowiedzialem ze niektore glosniki z creativa moga jako stereo ..
    tutaj sa te głosniki http://www.allegro.pl/item261236221_glosniki_creative_7_1_t7900_pilot_gratis_raty_fv.html

no i najlepiej mi to bylo narysowac abyscie zrozumieli o co mi chodzi
    Głosniki z CREATIVA 7.1 pod bomboxa czy wieże... POSZUKUJE

Czy przy tym modelu glosnikow takie podłączenie jest prawidłowe ?? czy i wszystkie głosniki beda grac ??
  • #6 4425634
    Tomek_wawa
    Poziom 1  
    Witam. Mam podobny problem i nie bardzo wiem czy to tez zadzaiała. Czy ten zestaw T7900 zadziała pod jednym wejsciem (tak jak kolega djmax.mp3 narysowal na rysunku)? bo przeczytalem cos takiego o tych glosnikach: "Technologia CMSS firmy Creative umożliwia przekształcanie sygnałów z kart dźwiękowych 5.1 lub 6.1 do formatu 7.1"
    Prosze o pomoc
REKLAMA