logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Glupie zarty z ukrytego numeru telefonu-czy moge cos zrobic?

kamykczest 02 Lis 2007 01:00 3140 3
REKLAMA
  • #1 4438635
    kamykczest
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    Witam mialem ostatnio nastepujacy przypadek. O godzinie 24 zadzwonila do mnie jakas gowniara i robila sobie ''jaja''. Oczywiscie dzwonila z numeru ukrytego. Troszke ta rozmowa mnie zdenerwowala. Czy istnieje mozliwosc uzyskania numery ukrytego? Bedzie on wyswietlony w bilingu?? Zalezy mi bardzo zeby dopasc te osobe ale nie chce robic tego przez policje;/ Czy moja siec tzn ERA moze mi udzielic informacji kto dzwonil? Dzieki za informacjie pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 4438720
    karolark
    Poziom 42  
    Ocena: 2468
    niestety nic niezrobisz operator niepoda numeru bez zgody prokuratury
    a na policje niema poco naszerwoac bo to mala szkodliwosc i nawet nieweim czy to przyjma :-(
  • REKLAMA
  • #3 4439608
    luap
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Jaki masz model telefonu ? Pamiętam, iż pod symbiana była kiedyś aplikacja blokująca połączenia przychodzące z niechcianymi numerami (o ile pamiętam, byłą możliwość zablokowania numerów zastrzeżonych - niestety wtedy połączenia ze wszystkich numerów zastrzeżonych będą odrzucane.).
  • #4 4440866
    KanekS
    Poziom 29  
    Ocena: 40
    a propos dzwonienia o 24 - ja zawsze na noc wyłaczam telefon i niech sobie dzwoni nawet sto jajcarzy - i tak sie nie dodzwonia :)
REKLAMA