logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Radio samochodowe z DVD do 2000 zł, płyta z przodu, wyjście na monitor

zhu 01 Gru 2003 19:00 1858 3
REKLAMA
  • #1 421089
    zhu
    Poziom 22  
    Ocena: 105
    witam , czy znacie radia samochodowe z dvd które można zainstalować w desce rozdzielczej ? i podłączyć do monitora , szukam czegoś takiego ?

dodane : i tak żeby kosztowało do 2000zł , było bez monitora , płyta ładowana od przodu i wyjście z tyłu na monitor (np. czincz)
  • REKLAMA
  • #2 421274
    MARTIINO
    Poziom 20  
    Ocena: 94
    Jest tego sporo.
    Są radia z DVD bez monitora i są radia z wysuwanym monitorem,mówie oczywiście o radiach montowanych w desce rozdzielczej w standarcie 1 DIN.W sumie jak do tej pory najlepsze takie radyjka jakimi miałem okazje sie bawić były firmy PIONEER ale to jest tylko moja prywatna opinia a miałem okazje bawić sie już kilkunastoma takimi radiami ponieważ pracuje tutaj www.skalik.com.pl i to w końcu jest moja praca z tego żyje.
  • REKLAMA
  • #3 421494
    erel
    Poziom 20  
    Ocena: 31
    Strona niezła , sprzęt też tylko ... zmieńcie webmastera gdyż "zakłucenia" i "dwódroźna" trochę mogą zepsuć image Twojej Firmy
  • #4 423995
    MARTIINO
    Poziom 20  
    Ocena: 94
    :arrow: erel

To nie moja firma!!! Ja tam tylko pracuje a Webmastera nawet nieznam.Nigdy go nie widziałem
REKLAMA