czy ktos kupował mikrofony na allegro do v3?, który sprzedawca posiada działające mikrofony w swojej ofercie ?? bo slyszalem ze niektore z allegro nie nadaja sie do uzytku
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamINFINEON napisał:W tym mikrofonie jest scalak i jest on wrażliwy na temperaturę, Hotem wlutować ten mikrofon to duże ryzyko, bardziej nadaje się do tego infra stacja nawet najprostsze tornado. Polecam taki sprzęcik do tego celu.
Pozdr
Repciu napisał:z jakiego modelu podpasowałby taki tranzystor ?
INFINEON napisał:Zauważyłem właśnie że Repciu ile dostaje telefonów do naprawy tele zakłada tematów na elektrodzie, ogólnie nie na tym to polega w ten sposób nie nauczysz się niczego musisz sobie samemu wziaśc schemat miernik zrobić pomiary itp. Ja nie mówię ci tego złośliwie wręcz przeciwnie chodzi o to abyś sie czegoś nauczył a nie tylko liczyłna to że na forum ci podadzą wszystko na tacy. Ja swego czasu siedzialem nad jedną 3210 3 dni i 2 noce z serwisówką i miernikiem popijając ciągle kawę żeby nie zamykały się oczy i uważam że wyszło mi to tylko na dobre.
pozdrawiam
jubi20 napisał:INFINEON napisał:Zauważyłem właśnie że Repciu ile dostaje telefonów do naprawy tele zakłada tematów na elektrodzie, ogólnie nie na tym to polega w ten sposób nie nauczysz się niczego musisz sobie samemu wziaśc schemat miernik zrobić pomiary itp. Ja nie mówię ci tego złośliwie wręcz przeciwnie chodzi o to abyś sie czegoś nauczył a nie tylko liczyłna to że na forum ci podadzą wszystko na tacy. Ja swego czasu siedzialem nad jedną 3210 3 dni i 2 noce z serwisówką i miernikiem popijając ciągle kawę żeby nie zamykały się oczy i uważam że wyszło mi to tylko na dobre.
pozdrawiam
INFINEON wlasnie po to jest forum zeby sobie pomagac wzajemnie a jezeli sam wolisz siedziec meczyc sie dniami i nocami to juz tylko Twoj wybor, inni wola kogos poprosic o pomoc. Pomysl moze nie kazdy jest tak zdolny jak Ty.
pozdrawiam