Witam! Wymontowałem a teraz chcę zamontować znowu do swego auta.Wszystko mam podłączone,bo mam schemat(wzmacniacza) lecz nie ma na schemacie jednego cienkiego kabelka.A idzie on od radyjka Sony CDX-M700R(poza kostką).Swego czasu pamiętam łączyłem go z cienkim kabelkiem,który wiódł gdzieś od strony wzmacniacza wraz z dwoma grubymi kablami zatopiony"na trzeciego" .Z tymi grubymi kablami(zakończonymi chinchami)nie ma problemu,bo mają"swoje" miejsce we wzmacniaczu i w radiu oczywiście,a ten cieniutki kabelek z oblutowna końcówką zapomniałem skąd wychodził jak demontowałem tę instalację.Pamiętam,że kiedyś gdy tylko złączyłem te cieniutkie kabelki ze sobą przy radiu,to zaraz uruchamiał się subwoofer.A teraz próbowałem ten kabelek podłączać wszędzie i nic.Jedynie jak go dotknę do kabla+,który idzie do subwoofera,to ten głośnik w nim"pyka"tylko i cisza.Bezpieczniki są ok.Nikt poza mną tego sprzętu nie dotykał,po demontażu.Jeszcze upatrywałem ratunku w ustawieniach radia.Wszystko na nic.A może ja czegoś nie wiem?Wydaje mi się,że menu radia mam dobrze opanowane.(No,ale martwa natura bywa złośliwa więc...)Dodam,że nie znam się na elektronice a o terminologii w tym temacie nie wspomnę.Proszę o proste sformułownia.To jest mój pierwszy post na tym forum.Pozdrawiam życzliwych forumowiczów i zarząd!
Ps.Zaczyna mi się to podobać