Witam Kolegów.
Od momentu, kiedy nieoczekiwanie zawiesiła mi się komputer - mam poważny problem z gg.
Otóż jak odpalam komputer, to wyskakuje mi następujący komunikat
Ponadto, próbowałem odinstalować i ponownie zainstalować gg - dalej nie da sie odpalić programu.
PS.
Próbowałem także zainstalować inną wersję (starszą) gg, ale dalej po instalacji wyskakuje ten błąd.
Czy możecie mi jakoś pomóc?
Przypomnę jeszcze koledze że nie interesuje nas co kolega ma na pulpicie
Fotka powinna być jeszcze odpowiednio skadrowana i następnie umieszczona na forum
Od momentu, kiedy nieoczekiwanie zawiesiła mi się komputer - mam poważny problem z gg.
Otóż jak odpalam komputer, to wyskakuje mi następujący komunikat
Ponadto, próbowałem odinstalować i ponownie zainstalować gg - dalej nie da sie odpalić programu.
PS.
Próbowałem także zainstalować inną wersję (starszą) gg, ale dalej po instalacji wyskakuje ten błąd.
Czy możecie mi jakoś pomóc?
Moderowany przez TONI_2003:Proszę tylko zamieszczać fotki tak jak w linku poniżej!
Firmy takie czy siakie co jakiś czas kasują fotki czy coś w tym stylu i już nic nie zostaje dla potomnych....
Sądzę że jest to zrozumiale dla wszystkich (wspomnę że czas okres ładowania fotek jest tragiczny).
Jeśli nie to proszę zerknąć tu, aby się przekonać naocznie.
Pomoc w formie ...
Ogłoszenia: Wklejanie zdjęć.
Przypomnę jeszcze koledze że nie interesuje nas co kolega ma na pulpicie
Fotka powinna być jeszcze odpowiednio skadrowana i następnie umieszczona na forum