logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wzmacniacz różnicowy na tranzystorach - sprawozdanie

refugees 19 Lis 2007 12:48 3764 6
REKLAMA
  • #1 4497537
    refugees
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam . Mam prośbę : potrzebuję sprawozdanie z wzmacniacza różnicowego na tranzstorach ,a konkretnie chodzi mi o wnioski. Z gory dzieki
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4497575
    Smilox
    Poziom 18  
    Ocena: 30
    Widze że nic sie w zduńskowolskim technikum nie zmieniło. Robiłeś ćwieczenie? No to w czym problem? Nie robiłeś... to przecież nikt tu nie zrobi tego za Ciebie...

Pozdrawiam
  • #4 4498420
    refugees
    Poziom 11  
    robilem:) ale od Ciebie i tak bym nie chcial :)
  • REKLAMA
  • #5 4498468
    fuutro
    Poziom 43  
    Ocena: 836
    Pokłócić się możecie na PW, problem wniosków i sprawozdań jest bardziej popularny niż wam się zdaje.
  • #6 4498798
    refugees
    Poziom 11  
    tez dlatego chcialem jakies miec na przyklad zzeby u siebie napisac.
  • REKLAMA
  • #7 4499487
    fuutro
    Poziom 43  
    Ocena: 836
    Na stronie do jakiej podałem linka są sprawozdania, poprzeglądaj strony ze sprawozdaniami od 4.

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy prośby o sprawozdanie z wzmacniacza różnicowego na tranzystorach, ze szczególnym uwzględnieniem wniosków. Uczestnicy sugerują samodzielne wykonanie ćwiczenia oraz przeglądanie dostępnych sprawozdań na specjalistycznych stronach internetowych, takich jak elektronika.elektroda.net, gdzie można znaleźć przykładowe dokumentacje i wnioski dotyczące tego typu układów. Podkreślono, że problem z formułowaniem wniosków i sprawozdań jest powszechny, a gotowe materiały mogą służyć jedynie jako wzór do samodzielnej pracy.
REKLAMA