logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Schemat i pilot do Telefunken PalColor P331-chassis 418

mos5 20 Lis 2007 22:19 1336 6
REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 4503799
    amik9m
    Spec od TV
    Ocena: 133
    Podaj szczegóły tej "Twojej rzeczywistości"... Poszukam czegoś bardziej odpowiedniego.

Być może, że jest to oznaczenie pilota, ale te, które podałem, niewątpliwie nadają się do chassis 418.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #6 4505999
    amik9m
    Spec od TV
    Ocena: 133
    Na obudowie jest napisane (tak zrozumiałem), że jest to chassis 418 (Telefunken), a więc to samo, co IKC2 Thomson, ale było kilka wersji tych chassis i dlatego prosiłem o podanie szczegółów.
    No, ale zainteresowany przestał być zainteresowany...

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Poszukiwano schematu elektrycznego oraz oryginalnego pilota do telewizora Telefunken PalColor P331 z chassis 418. Udostępniono schemat dostępny pod wskazanym linkiem oraz sugerowano piloty TV-FB120, RC537 („HQ”) i MT1036 („EL-MAK”) kompatybilne z chassis 418. Autor zgłosił, że schemat jest niedokładny i nie odpowiada jego egzemplarzowi, wskazując na symbol pilota RC1123 znaleziony na naklejce telewizora. W dyskusji wyjaśniono, że chassis 418 Telefunken jest odpowiednikiem IKC2 Thomson, przy czym modele P331M i P331MV mają chassis IKC2 i IKC6. Zwrócono uwagę na istnienie kilku wersji chassis, co może wpływać na dobór schematu i pilota. Ostatecznie autor potwierdził naprawę telewizora i podziękował za pomoc.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA