logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odblokować menu serwisowe w Samsung WS-32Z409P po kliknięciu bus stop?

Radziooooooo 21 Lis 2007 17:24 2994 4
REKLAMA
  • #1 4505389
    Radziooooooo
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam Wszystkich!

Ustawiałem geometrie i z rozpędu kliknąłem " bus stop" i nie mam możliwości wejścia w menu serwisowe tego TV.
    Czy istnieje możliwość przywrócenia tego menu czy pozostaje już tylko serwis ( TV nie jest moją mocną stroną ) ?
    Z góry dziękuję za zainteresowanie i odpowiedz.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4506036
    zustoo
    Poziom 18  
    Witam
    Nie jest dobrym pomysłem przyciskanie "bus stop" gdyż w samsungu po tym często trzeba przeprogramować pamięć. Czasami nawet odbiornik potrafi się nie uruchamiać. Jesli nic nie pomaga proponuję przeprogramować pamięć nowym wsadem.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 4506277
    Radziooooooo
    Poziom 11  
    Dokładniej opisując to... byłem w trakcie zmiany ustawień ....i za szybko przeskoczyłem klawiszami w menu...i finish ustawień dalszych. Nie znam się jeśli idzie o TV, natomiast mile pomogę z informatyki :).
    TV pracuje jak należy, jedynym mankamentem jest nie ustawiona geometria ( obraz jak beczka). Jeśli nie ma innych możliwości do których potrzeba specjalistycznego sprzętu ( ogólny reset lub inna kombinacja klawiszy) - to będę kontaktował się z serwisem Samsunga.

Dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam !
    Radek.
  • #5 4507538
    rtv.service
    Poziom 29  
    Ocena: 130
    Czyli do S/M niewchudzi?
    Sproboj z pusto pamiecio, a liutownice wlaszcziwie masz? No i od czego "popsulaszie" geometria?
REKLAMA