logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie sterowniki do Wi-Fi, modemu i sieci dla DELL D610? Tag: c3xn72j

pawel_jaksina 22 Lis 2007 07:30 38707 8
REKLAMA
  • #1 4507395
    pawel_jaksina
    Poziom 14  
    Ocena: 23
    Witam zakupiłem laptopa dell D610.Mam problem ponieważ niem sterowników do niego.Ze strony DELLa udało mi się zassać dzwięk i grafikę ale potrzebuję pozostałe sterowniki.Nie wiem które pasują do mojego laptopa.Nr tag to c3xn72j.Pomóżcie mi ustalić jakie te sterowniki występują chodzi mi o WI-FI,MODEM,SIEĆ.
  • REKLAMA
  • #2 4507431
    MarkoJag25
    Poziom 17  
    Ocena: 13
    Witaj.

Poszukaj dobrze na stronie dell'a. Mi właśnie wyrzuciło wszystko co jest do Twojego Laptopa.

LINK

Moderowany przez marek216:

Proszę nauczyć się poprawnego umieszczania linków na forum!

LINK

Zapobiega to rozjeżdżaniu się strony w przeglądarce.

• #3 4513807
    pawel_jaksina
    Poziom 14  
    Dzięki kolego,byłem na tej stronce.Mam problem z ustaleniem jakie strowniki będą pasowały do mojego DELLA D610.
    Chodzi mi osterowniki do:
    Kontroler Ethernet
    Kontroler PCI Simple Comunikation
    Kontroler sieci.
    Jeśli ktoś się bardzo dobrze zna na kompach niech mi podpowie jakie sterowniki pasują do tych podzespołów.
    Laptop DELL LATITUDE D610,1.73 G proc,1 GB ram,WI-FI,Sieciówka,Modem itp.
  • REKLAMA
  • #4 4513918
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 932
    Cytat:
    Jeśli ktoś się bardzo dobrze zna na kompach niech mi podpowie jakie sterowniki pasują do tych podzespołów.
    Laptop DELL LATITUDE D610,1.73 G proc,1 GB ram,WI-FI,Sieciówka,Modem itp.

Zainstaluj program EVEREST i odczytaj jaki masz sprzęt
  • #5 4513944
    metalli
    Poziom 30  
    Ocena: 43
    I nic dziwnego że kolega ma problem. proszę o dane z SERVICE TAG a nie z obudowy, wtdy myślę że podam dokładniejsze linki koledze :-)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #8 4515132
    pawel_jaksina
    Poziom 14  
    Koledzy wiem że tam są sterowniki do mojego della.Pytanie to które to z nich pasują do mojego kompa.
  • #9 4515144
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 932
    :arrow: pawel_jaksina

Skoro wskazane linki są odpowiednie dla modelu to w czym problem.

Forum nie pochwala lenistwa. Temat zamykam.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Posiadacz laptopa Dell Latitude D610 z numerem SERVICE TAG C3XN72J poszukuje odpowiednich sterowników do komponentów sieciowych, takich jak kontroler Ethernet, kontroler PCI Simple Communication, Wi-Fi oraz modem. Ze strony producenta udało się pobrać sterowniki do dźwięku i grafiki, jednak pozostałe sterowniki nie są jednoznacznie wskazane. Wskazano, aby użyć programu diagnostycznego EVEREST do identyfikacji sprzętu, co pozwoli na precyzyjny dobór sterowników. W dyskusji podkreślono, że najważniejsze jest korzystanie z oficjalnej strony Dell, gdzie dostępne są sterowniki dedykowane dla modelu D610. Użytkownik otrzymał sugestię, aby podać dokładny SERVICE TAG, co umożliwia znalezienie właściwych sterowników. Pomimo udostępnienia linków do sterowników, problemem pozostaje wybór właściwych plików dla konkretnych podzespołów. Ostatecznie dyskusja została zamknięta z powodu braku dalszych pytań i wskazania, że dostępne sterowniki na stronie Dell są odpowiednie dla modelu D610.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA