logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie sterowniki do Dell D610 dla kontrolera PCI i modemu PCI?

seroczynski17tg 01 Sie 2011 14:53 8986 7
REKLAMA
  • #1 9781951
    seroczynski17tg
    Poziom 2  
    witam juz od jakiegos czasu mam problem ze sterownikami.. nie mam pojecia co zrobic i jakie sterowniki dobrac alby wszystko bylo ok a mianowicie chodzi o to w menedzerze urzadzen sa znaki zapytania .. ;/;/ urzadzenia to kontroler PCI Simple
    communications kontroler sieci i modem PCI

Jakie sterowniki do Dell D610 dla kontrolera PCI i modemu PCI?

z gory dzieki za pomoc (to moj pierwszy temat takze prosze o wyrozumialosc)
    Załączniki:
    • Jakie sterowniki do Dell D610 dla kontrolera PCI i modemu PCI? bez tytułu.JPG (101 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 9781960
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10460
    Podaj identyfikatory urzadzen.
  • REKLAMA
  • #3 9782006
    seroczynski17tg
    Poziom 2  
    tzn ?? bo ja jestem zielony w tych sprawach
  • #4 9782015
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10460
    Ale dostep do wyszukiwarki chyba masz i mozesz sie na tyle wysilic zeby sie samemu dowiedziec o co chodzi?
  • REKLAMA
  • #5 9782039
    seroczynski17tg
    Poziom 2  
    nie wiem czy o to chodzi Jakie sterowniki do Dell D610 dla kontrolera PCI i modemu PCI?

Dodano po 9 [minuty]:

Jakie sterowniki do Dell D610 dla kontrolera PCI i modemu PCI? Jakie sterowniki do Dell D610 dla kontrolera PCI i modemu PCI? Jakie sterowniki do Dell D610 dla kontrolera PCI i modemu PCI?
  • REKLAMA
  • #7 9782136
    kkknc
    Poziom 43  
    Ocena: 6713
    Wejdź na suport della podaj service tag z naklejki na spodzie i sciągnij te sterowniki.
  • #8 9782228
    seroczynski17tg
    Poziom 2  
    dzieki kolego za linki i pomoc :): wszystko gra jak nalezy wieeeelki bro dla ciebie

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik ma problem z brakiem sterowników dla kontrolera PCI Simple Communications, kontrolera sieci oraz modemu PCI w laptopie Dell D610. W odpowiedziach zasugerowano podanie identyfikatorów urządzeń, a także skorzystanie z wyszukiwarki w celu samodzielnego znalezienia sterowników. Użytkownik otrzymał linki do pobrania sterowników dla czytnika kart, Wi-Fi oraz modemu. Dodatkowo, zalecano odwiedzenie strony wsparcia Della i użycie numeru service tag do pobrania odpowiednich sterowników. Po zastosowaniu się do wskazówek, użytkownik potwierdził, że wszystko działa poprawnie.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA