logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kamera EasyTouch CP-06 czarny obraz w Skype i Messengerze

gosiakn 23 Lis 2007 13:02 1756 4
  • #1 4511684
    gosiakn
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Posiadam kamerę Easy Touch CP-06. Po zainstalowaniu kamerki obraz jest. Problem pojawia sie jak chce używać ja z komunikatorem. Próbowałam ustawić ją w Skype i wykrywa kamerę ale obraz jest cały czarny. Zmiana ostawień kamery nic nie pomaga. W komunikatorze Windows Live Messenger problem jest podobny. W konfiguracji dźwięku i video obraz jest ale jak już chce użyć kamerkę w trakcie rozmowy to mnie nie widać (obraz też jest czarny). Kilka razy już próbowałam ją instalować i ciągle jest to samo. Sterowniki ze strony producenta tez nic nie zmieniły.
  • #2 4514026
    metalli
    Poziom 30  
    Ocena: 43
    Wyłączyłeś program od kamery z paska zadań?
  • #3 4514051
    gosiakn
    Poziom 10  
    Mam wyłączone i to nic nie zmienia. :cry:
  • #4 4514531
    metalli
    Poziom 30  
    Ocena: 43
    Może rozwiązanie znajdziesz TUTAJ. Jeśli nie pomoże wywal wszystko od tej kamerki i zainstaluj TYLKO sterowniki.
  • #5 4515340
    gosiakn
    Poziom 10  
    To już też próbowałam i te sterowniki mam zainstalowane ale dalej to samo. Odinstalowałam kamerkę zainstalowałam sterowniki i nic dalej czarny obraz. Już od tygodnia próbuje ja uruchomić i nic, chyba że źle ją instaluje. W programie od kamery obraz jest w czasie konfiguracji w Windows Live Messenger kamerkę wykrywa i obraz jest, ale jak chce użyć w trakcie rozmowy to już nic nie ma.
REKLAMA