logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

philips fw 850c /34, przełącza źrodła ale nic nie działa...

rosirosi 23 Lis 2007 15:10 2673 5
REKLAMA
  • #1 4512060
    rosirosi
    Poziom 11  
    Tak jak napisałem w temacie... Wieża sie włącza, na wyjściu cisza kompletna, jak sie przelacza na radio to rds działa, stacje wyszukuje, przy aux i sygnale na wejsciu cisza, przy cd- co prawda przełączy na cd ale nic z samym napedem sie nie dzieje-tak jakby nie bylo sterowania, tape-to samo :(
    Przy przelaczaniu zrodel w wyjsciu sluchawkowym slycham b. cisze pukniecia przy przelaczaniu badz sciszeniu na minimum....
    Prosze o wskazówki jak można...
    z góry dziękuje
    --- Pozdrawiam Andrzej
  • REKLAMA
  • #2 4512134
    Telo
    Serwisant RTV
    Ocena: 2394
    Sprawdz wszystkie zabezpieczenia oporobezpieczniki sprawdz czy są wszystkie napięcia zasilajace z przetwornicy bo chyba taka masz na wejściu w zasilaniu wieży.
  • REKLAMA
  • #3 4512596
    rosirosi
    Poziom 11  
    Dzieki bardzo... Jak tylko bede mial chwile to sprawdzam :)
    Pozdrawiam!!
  • REKLAMA
  • #4 4512821
    dzetix
    Poziom 18  
    Ocena: 11
    Witam !! Haha!! Też mam tą wierze,u mnie tez nic nie grało aż w końcu ją rozebrałem u mnie poszedł scalak tea6321T smd ten od przedwzmacniacza kosztuje on 15zł będziesz próbował zrobic wierzę?? http://seko-elektronik.com.pl/oferta.php?s=tea6321t

Pozdrawiam!
  • REKLAMA
  • #5 4513720
    rosirosi
    Poziom 11  
    dzetix ale czy u Ciebie tez np. cd-rom sie nie ruszal sie jak dawaloby mu sie wysun lub zmien plyte czy tyklo nic nie bylo na wyjsciu ?? kasety tez nie ruszaja, tzn nie przewija, itd. po prostu nie robi nic.... Bede chcial ja zrobic bo to wiezyczka tesciowej(tak chyba :))))
  • #6 4514752
    dzetix
    Poziom 18  
    Ocena: 11
    działał mam nie potrzebną ta szufladę napisz na pw jak potrzebujesz jakieś części
REKLAMA