Próbuję zaprogramować na telefonie systemowym KX-T7735 przyciski DSS tak aby za jednym przyciśnięciem przycisku ustawiać tryb pracy cenrali np. na NOCny i aby lampka sygnalizowała, że centrala jest w tym trybie. W instrukcji jest napisane, że można to zrobić z telefonu systemowego następująco:
PROGRAM --> PRZYCISK DSS --> 4 (lub 5 lub 6) --> STORE --> PROGRAM
Wszystko byłoby ok, gdybym za pomocą klawisza 4,5 lub 6 mógł wywołać tę funkcję. Np po wciśnięciu 4 mogę obsługiwać tylko funkcję FWD/DND, opcja "Dzień" nie jest dostępna.
W instrukcji dodatkowo jest informacja, że ta funkcja jest dostępna dla operatora/managera. Telefon jest podłączony do wtyku 01, więc ma uprawnienia operatora/managera (chyba, bo już sam nie wiem, czy to starczy aby te uprawnienia mieć).
Czy ktoś wie, jak to rozwiązać?
PROGRAM --> PRZYCISK DSS --> 4 (lub 5 lub 6) --> STORE --> PROGRAM
Wszystko byłoby ok, gdybym za pomocą klawisza 4,5 lub 6 mógł wywołać tę funkcję. Np po wciśnięciu 4 mogę obsługiwać tylko funkcję FWD/DND, opcja "Dzień" nie jest dostępna.
W instrukcji dodatkowo jest informacja, że ta funkcja jest dostępna dla operatora/managera. Telefon jest podłączony do wtyku 01, więc ma uprawnienia operatora/managera (chyba, bo już sam nie wiem, czy to starczy aby te uprawnienia mieć).
Czy ktoś wie, jak to rozwiązać?