Mam k750i przerobione na w800i i nie jestem z niego zbyt zadowolony zepsuł sie głosnik od rozmów i aparat:/ ale jakosc mp3 bardzo mi sie podoba.
A co mysliscie o nokii n70?
Sony Ericssona K800i spokojnie kupisz w tej cenie, bardzo dobry telefon z świetnym aparatem, ksenonową lampą błyskową, wysokiej rozdzielczości wyświetlaczem, mp3, radiem, bt, kartami pamięci.
✨ W dyskusji na temat wyboru telefonu komórkowego do 500 zł z naciskiem na jakość odtwarzania mp3, polecano głównie modele Sony Ericsson, takie jak W800, W810, K750i (przerobiony na W800i) oraz K800i, który wyróżnia się dobrym aparatem z lampą ksenonową, wysoką rozdzielczością wyświetlacza, radiem, Bluetooth i obsługą kart pamięci. Wspomniano także o modelach Nokii: 6270, N70 oraz 5310, z rekomendacją tej ostatniej ze względu na pojemność pamięci i korzystny stosunek ceny do możliwości. Dodatkowo wskazano Motorolę U9 jako telefon muzyczny, choć z designem skierowanym bardziej do kobiet. Autor wyraził zadowolenie z jakości mp3 w K750i, ale zgłosił problemy z głośnikiem i aparatem. Ogólnie rekomendacje skupiają się na telefonach z dobrą jakością dźwięku, obsługą kart pamięci i dodatkowymi funkcjami multimedialnymi w budżecie do 500 zł. Wygenerowane przez model językowy.