logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

MC60 - aparat nie włącza się, komunikat proszę czekać

WireX 05 Gru 2007 16:46 858 4
REKLAMA
  • #1 4554638
    WireX
    Poziom 2  
    Witam

Mam problem z aparatem w MC60. Sprawa wyglada tak, że aparat wogóle nie chce się włączyć, tylko pisze cały czas prosze czekac. Czasem sie tylko zdaza ale to bardzo zadko, ze uda mi sie go właczyc. Czym to moze byc spowodowane i jak to naprawić w warunkach domowych jesli wogole sie da.
  • REKLAMA
  • #2 4554689
    KanekS
    Poziom 29  
    Ocena: 40
    hmmm mialem taka sprawe to pomoglo przeczyszczenie stykow, wgranie nowego FULLFLASHA
  • REKLAMA
  • #3 4554705
    WireX
    Poziom 2  
    dobra a jak to zrobic? jestem zielony w tych sprawach takze nie mam zielonego pojecia jak sie za to zabrac
  • REKLAMA
  • #4 4554874
    ostry2105
    Poziom 21  
    Ocena: 7
    WireX napisał:
    dobra a jak to zrobic? jestem zielony w tych sprawach takze nie mam zielonego pojecia jak sie za to zabrac

jak jestes zielony to zanies do serwisu napewno to zrobia
  • #5 4555002
    WireX
    Poziom 2  
    ostry2105 napisał:
    jak jestes zielony to zanies do serwisu napewno to zrobia

Tylko ze za zrobie tego pewnie sobie niezle krzykna, a ja chce to zrobic po jak najnizszych kosztach, zeby moc sprzedac ten telefon i chce wyjsc na plus, a zrobienie tego aparatu pewnie by wiecej kosztowało niz sprzedaz telefonu

Moderowany:

Jak ja nie wiem jak sie zabrac za naprawe swojego samochodu, to jade z nim do mechanika, a nie zawracam wszystkim glowy dookola zeby to zrobic za darmo. Daj zarobic innym, bo kiedys tez bedziesz chcial zarobic.
    Temat zamykam, nie otwieraj go ponownie, bo zarobisz zolta kartke juz bez ostrzezenia. Tomasz WL

REKLAMA