logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Windows XP SP2 nie wykrywa Bluetooth Dongle z antenką - brak sterowników

Mercel 06 Gru 2007 22:22 4583 5
REKLAMA
  • #1 4559907
    Mercel
    Poziom 10  
    Ocena: 9
    Witam
    Kupiłem bluetooth'a Dongle z antenką
    http://allegro.pl/item272906938_usb_bluetooth_130m_z_antena_zewnetrzna_paragon.html
    po podłaczeniu windows wykrywa go jako usb device i chce sterowniki do instalcji(nie dostałem żadnych od sprzedajaćego). Zainstalowałem BlueSoleil oraz Widcomm ale dalej windows nie wykrywa tych bluetooth? Sprawdzałem na drugim kompie i jest to samo. Na obu kompach mam xp+sp2, sprzedający nie odpowiada, co mam zrobić?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 4559997
    zymt
    Poziom 15  
    Ocena: 1
    Witam.
    Ta antenka to bajer a sterowniki mam na płytce tylko jak Ci je podesłać? To 38Mb . Może to umieszczę na jakimś uploadzie i poślę Ci adres.
  • REKLAMA
  • #3 4560032
    Mercel
    Poziom 10  
    jakbyś mógł byłbym Ci bardzo wdzięczny, może być nawet rapidshare
  • REKLAMA
  • #4 4561129
    Mercel
    Poziom 10  
    Niestety nie działają te sterowniki, zainstalowałem zresetowałem kompa, a dalej windows wykrywa bluetooha jako usb dvice i nie może znaleść sterowników, bluesoeil pisze invalid operation PAn IP 0.0.0.0, ale wielkie dzięki zymt za chęci
    Proszę o pomoc
  • REKLAMA
  • #6 4561372
    Mercel
    Poziom 10  
    po właczeniu wyświetla"No bluetooth device was detected" i pisze żeby poprawnie włożyć bluetootha, próbowałem na kilku gniazdach usb i wszędzie to samo
REKLAMA