uważam, że ta drukarka jest idealna do potrzeb domowych, dobra prędkość druku, dobra jakość przy wydrukach zdjęć jak i tekstu.
jeżeli chodzi o tusze to nie ma problemów z regenerowaniem ich, a i oryginały nie są najdroższe.
Dobry wybór między ceną a jakością. Oczywiście do użytku domowego. jej obciążalność miesięczna to jeśli mnie pamięć nie myli 3000 stron. Takze do biura,gdzie dużo drukowania to bym nie polecał.
Do domu jak najbardziej.
Ja kupiłem sobie ją ponad pół roku temu i powiem szczerze, że żadnych problemów z nią nie miałem. Niezła szybkość, doskonała jak na domowe potrzeby jakość druku i łatwo napełniające się tusze. Poza tym spora ilość funkcji wbudowanych w sterownik, dla mnie bomba!
Mam ta drukarke juz ponad 1 miesiac i nie mam z nia zadnych problemow. Wrecz przeciwnie jest bardzo ale to bardzo wydajna, jak na warunki domowe oczywiscie. Polecam wszystkim...
Pracuję w firmie w której bardzo dużo jest 5150 i 5550 wykorzystywanych właśnie jako drukarki biurowe. Są już dość długo i przebiegi robią też duże. Z zadną 5150 nie było jeszcze najmniejszego problemu, a 5550 też ok, tylko w 1 ( na około 30 szt.) padła elektronika.