logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie CB- Cobra,President czy może cos innego? Proszę o radę

tofis 09 Gru 2007 16:11 4004 6
REKLAMA
  • #1 4569461
    tofis
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam. Zamierzam kupic CB do auta tak do 400zł z anteną. Jednak nie bardzo wie co kupić, jaki model i jaką antenę. w kazdym sklepie polecają co innego. Proszę o pomoc i coś podpowiedzieć, może jakiś konkretny model. Z góry dziekuję

Popraw błędy i interpunkcję. Użyj przycisku PISOWNIA -->REGULAMIN pkt 15. [hefid]
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4569600
    tofis
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Nie chodzi mi o akwizycje tylko o informację jakie radio w tym przedziale cenowym ma najlepsze parametry. Chyba nie tak ciezko cos odpisac jak wiesz. Jakbym wiedział pewnie tyle co ty, to nie pytałbym na forum. Wiec jak cos wiesz to pomóż.
  • REKLAMA
  • #4 4569631
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #6 4569708
    hefid
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 6170
    Post był raportowany.
    Przeniosłem z: Radiotechnika - CB, KF, UKF, TV
  • #7 4569972
    Szrama_
    Poziom 13  
    Polecam radio Uniden 520 XL (nie ma homologacji - ale narazie misiaczki do tego sie nie czepiaja, w sumie sam jezdze z radiem bez homologacji i odpukać nigdy nie miałem z tego powodu problemów ;) jest tanie i dobre) + jakaś dobra antena, jeśli myślisz o magnesowej to np. ML-145.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje rad dotyczących wyboru CB radia do samochodu w budżecie do 400 zł wraz z anteną. W dyskusji podkreślono, że w tej cenie trudno kupić nowe, porządne radio w sklepie, ale na aukcjach internetowych można znaleźć dobre modele. Polecane są proste, sprawdzone urządzenia o przyzwoitych parametrach, takie jak Alan-18, Alan-28 oraz President Herbert. Jako alternatywę wskazano radio Uniden 520 XL, które nie posiada homologacji, ale jest tanie i dobre. Do radia magnesowego rekomendowana jest antena ML-145. Wskazano również, że na forum istnieje dedykowany dział z wieloma odpowiedziami na podobne pytania.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA